Халогенни крушки за фарове 12V H11

Подреди по:

Халогенното осветление е най-предпочитано при превозни средства, заради мигновената си плътна и ярка светлина, осигуряваща отлична видимост през нощта. OSRAM и Philips затвърждават лидерските си позиции в производството на осветителни тела за автомобили със серията H11 Cool Blue Intense и Crystal Vision – халогени с невероятна яркост, имитиращи ксенон. 

Ксеноновите продукти са известни с високоинтензивната си цветна температура, която го превръща във фаворит сред сигналните авто светлини. Шофирането при недостатъчна дневна видимост и нощем е приятно, и не изисква повишено внимание, само когато са използвани тези осветителни лампи. 

Качество без граници 

OSRAM осигурява 20% по-синкав оттенък от бялата халогенна крушка, който е отговорен за по-силният и плътен нюанс на светлината, призната за най-силното излъчване на автоосветление, според стандартът ECE R37. Студената, и по-конкретно синя гама се отличава с по-висока яркост от топлите червено-жълто-оранжеви нюанси. 

Силното й излъчване остава безопасно за стъклата и рефлекторите на авто фаровете, благодарение на сребристо фосфорно покритие на върха на стъкленият балон, което пречупва и омекотява синият светлинен поток чрез бели нюанси. Синият цвят е високо ценен за луксозните “кристални“ фарове. 

Продуктът на Philips е с до 20% повишена яркост на бялата светлина и добавен UV филтър. Синя “капачка“ в горната част на крушката придава синкаво излъчване и атрактивна визия през деня, и яснота по време на нощно шофиране. Сериите съдържат продукти от 12V, с 55W мощност, над 1000 lm интензитет и високо 4200-4300 K цветно насищане. 

Характерната за LED халогените мощност и енергоспестяемост също присъстват като отличителни черти.  Компактната луксозна визия одухотворява фаровете и на най-елегантните автомобили от ново поколение, а устойчивостта на вибрации е гаранция за продължителна експлоатация. Двете серии предлагат крушки H11в блистер от 2 бройки. 

Букса за крушка за фар 

Осветлението се монтира върху фаровете бързо и лесно, а единственото условие за безопасност е използването на специално покритие за предпазване от допир до стъклото. Продуктите ни могат да се комбинират с необходимите букси за инсталация. 

Магазинът ни предлага съоръженията в няколко варианта: за H8 и H11 продукт, с гумирано уплътнение и стабилизиращ фиксатор към него, при по-усъвършенстваните варианти. Буксите са подходящи за 12V и 24V-ово автоосветление.