Халогенни крушки за фарове 12V H13

Подреди по:

H13 е електрическа лампа за фар с две нагреваеми спирали, обединяваща функциите на къси и дълги светлини. Конструкцията осигурява повече светлина и успешно замества две осветителни тела. Функционалността й определя широка приложимост – крушките от този модел се срещат в халогенна и ксенонова модификация. 

Philips – светлина без граници 

Холандското качество на авто осветлението е непроменлив фаворит от десетилетия. Селекцията ни представя халогенна лампа от 12V на Серия Standard, подходяща за предни и задни фарове на автомобили и мотоциклети. 

Халогенният газ предоставя ярко и бяло излъчване с цветна температура, близка до естествената светлина. Тя разпръсква светлинен поток моментално след преминаване на електрически ток през жичката и възпламеняване на сместа в балонът, осветява широк периметър и осигурява отлично осветяване при ограничена дневна видимост. 

Двойната волфрамова спирала излъчва по-интензивно лъчение, заради по-високият допустим капацитет на нагряване. Халогенният стъклен балон не потъмнява от волфрамови изпарения вследствие на високата температура, и запазва прозрачността си през целият период на експлоатация, който е удължен в сравнение с други авто лампи. Стъклото е и устойчиво на вибрации, което определя широката му приложимост за всеки модел автомобил, при шофиране в градски и извънградски условия. 

Крушката има качества на OEM компонент и възпроизвежда точните фабрични светлинни параметри на фаровете. Металната сплав е защитена от окисление и корозия, предоставя бърз контакт и лесен монтаж. Корпусът е с 16-сантиметров диаметър и предпазна “шапка” на върха. Компактните размери са предимство, отреждащо приложимост в разнообразни модели превозни средства. 

Моделът на Philps е дневно осветление с естествен мек нюанс на белият спектър и достатъчна яркост за откриване и на най-дребните препятствия на пътя. Мощността е 60/55 W. Качество и функционалност при всякакви метеорологични и пътни условия, съчетани с дълъг живот и изключително изгодни цени, е предимството, което предлага нашият електронен магазин. 

Аксесоари за монтаж 

Категорията ни предлага качествена букса за прикрепване на крушката към автомобилната инсталация. Немски модел с P26.4T цокъл и отлична изработка е солидна основа и уплътнение за осветителното тяло, което засилва устойчивостта му към вибрационните трептения. 

Висококачествени материали създават изолационно “легло” и осигуряват отличен контакт с инсталацията. Приставката за металният накрайник е уплътнена с още един пласт изолиращ материал, който предпазва от инциденти с електричество.