Халогенни крушки за фарове 12V H2

Подреди по:

OSRAM е лидер в производството на автомобилно осветление в продължение на вече 100 г.  Крушки, адаптирани към новостите в автомобилостроенето и със способност за интензивно и ярко осветяване, са постоянно усъвършенстваните продукти на компанията. Продукцията им предлага няколко серии осветителни тела за светлинна сигнализация, всяка от които предоставя определени предимства във функционирането и цветната температура.

Original Line 

Привържениците на естествената бяла светлина могат да оборудват фаровете си с качествен продукт от серия Original, която предоставя халогенни крушки с компактни размери, понижено потребление на електроенергия и ярък светлинен поток за безопасно шофиране по всяко време на денонощието. 

Моментално и насочено разпръскване на светлината след контакт с електрически ток, широк периметър на осветяване, достатъчно плътен бял цвят и дългосрочна експлоатация, са само част от предимствата на халогенните автокрушки. В серията те са доусъвършенствани и синхронизирани към разнообразни марки и модели превозни средства. 

Автомобилната крушка за фар H2 e 12V с 55W мощност. Характерната за марката спираловидна волфрамова жичка в стъкленият балон има толерантност към изключително високи температури, а това означава нагряване на халогенният газ до много високи термични стойности и съответно – увеличена яркост и продължителна експлоатация. Светлината в крушката е продукт на по-малка електрическа мощност, а енергоспестяващите функции осигуряват по-продължителен живот за акумулаторът. 

Продуктът осигурява чист естествен оттенък на белият спектър. Въпреки ненатрапчивият оттенък, 1800 lm и наситена цветна температура  осигуряват достатъчна интензивност на излъчването. H2 е прекрасен избор за предни фарове, подходяща за всяка марка и модел автомобил и осигуряваща точен заместител на функциите на фабричните сигнални светлини. 

Най-разумното вложение 

Предимството на универсалното приложение и светлинният поток с плътен цвят е допълнено с компактност и изгодни за всеки бюджет цени. Крушките са малки, но устойчиви на автомобилните вибрации, причинени от разнообразни препятствия по пътя, което ги превръща в подходящо дневно осветление и за по-мощни бензинови и дизелови автомобили. 

Цокълът X511 се монтира без букса. Конструкцията му представлява два издължени метални пина за свързване с двата полюса на автомобилната инсталация. Моделът съвместява изискванията на около 99% от типовете цокъл на автомобилни крушки. Производителят предвижда експлоатационен срок от 90/250 часа. Продуктът е тестван и притежава европейски сертификат за качество и безопасност.