Халогенни крушки за фарове 12V H27

Подреди по:

Автомобилна крушка H27 е проектирана за предни фарове и фарове за мъгла на превозно средство. Конструкцията й осигурява еднаква функционалност в халогенна и ксенонова модификация, така че е предпочитан вариант като стандартно осветление за превозни средства. 

Немската компания Osram предлага два висококачествени варианта на тази авто крушка с халогенна структура. Халогеннните осветителни тела са широко предпочитани заради плътната ярка цветна температура, способността за моментално включване и енергоспестяемост. Светлинният поток е ярък и естествен, доближаващ се максимално до дневната светлина и осигуряващ широк периметър на осветяемост. 

Трептене на светлината не се проявява, а балонът е от стъклена сплав (кварц, силиций и алуминосиликатно стъкло), изключително устойчива на автомобилни вибрации. Халогенните авто крушки надвишават по популярност и приложимост дори и ксеноновите, заради достъпната си цена и достатъчно доброто си качество. 

Немска прецизност и качество 

Категорията ни включва осветителни крушки на Osram с мощност 450 lm и конструкция в два варианта, подходящи за външна светлинна сигнализация – фар и халогени. Те са част от серията Original Line, създадена за осветление в дневни условия, работят под мощност 12V и създават отлична видимост и атмосфера. Компактният им корпус е лесен за монтаж, защитен от вибрациите по време на шофиране и излъчва приятна бяла светлина, позволяваща фокусиране и на най-дребните детайли в периметъра отпред. 

Немските крушки осигуряват диаметър на осветяване, интензивност и спектрален цвят, идентични на фабричният компонент. Светлината им е с естествен нюанс и оптимална сила спрямо възприятието на човешкото око. Структурата им по формата на стъкленият корпус и цокълът, които определят и различна функционалност. 

Стъклен балон с нажежаема жичка и халогенен газ изгражда конструкцията на H27-2, като вариантът с единичен проводник предоставя по-слаб процент видима светлина, отколкото продуктът с две нагреваеми жички в балон - H27-1. Двата проводника са обвързани с пръстен и инсталирането им към буксата става чрез контакти от метална сплав, устойчива към корозия, ръжда и окисление. Мощността на продуктите е 27 W. 

Осветителните лампи са с предпазен UV филтър, който предотвратява причинените от силните слънчеви лъчи промени в стъклената сплав, които биха нарушили здравината й. Продуктите са ефективни, качествени и с изгодни за този клас авто осветление цени.