Халогенни крушки за фарове H3 12V

Подреди по:

Крушките с халогенна светлина осигуряват повече яркост, по-плътна цветна температура, пълно разгръщане на светлинният капацитет веднага след включване и обратно отразяване на ултравиолетовите лъчи. Изброените предимства са достатъчно убедителни, за да провокират използване на халогенни осветителни източници във външната сигнализация на моторно превозно средство.

Уникален синьо-бял ксенон

Съвременните производители използват качествата на халогените за изработка на зашеметяващи светлинни акценти с бяла и цветна светлина.  Лидерите в производството на авто осветление обаче изпъкват с разработките си, съчетаващи традиционните параметри и модерни технологии, навлезли с новите марки и модели автомобили.

OSRAM e немската компания, за която почти не съществува достойна конкуренция – факт, потвърден за пореден път от серия Cool Blue Hyper, създадена за горски и планински офроуд състезания. Тя не се използва за придвижване по шосейни магистрали.

Автомобилната крушка H3 е предназначена за фарове и халогени. Синьо-белият светлинен поток впечатлява с интензивно “лазерно“ лъчение: с 50% по-ослепително бяло с ефект на оригинална ксенонова лампа, отразено през светлосинята кварцова призма на балонът, отново в компактният актуален модел тип “свещ“. Резултатът е силна, плътна и много ярка светлина. 

Производителят е разширил периметърът на осветяване, така че мощното излъчване осигурява и достатъчно отдалечена видимост, осветявайки и най-дребните детайли. Тази характеристика превръща крушката в най-доброто осветление за шофиране в пресечен терен.  

Енергоспестяващ дизайн за дългосрочна експлоатация 

Продуктът изисква 12V захранване и има 55W мощност. Моделът е с единична спирална намотка при нагреваемата жичка – дизайн, който също повлиява широкообхватното разпространение на светлината, и осигурява по.малък разход на енергия. Компактните размери са много удобни за потребителите. Моделът H3 крушки са универсални и се монтират в европейски, американски и японски автомобили от ново поколение.

Метална база, неуязвима за ръжда и конденз, осигурява охлаждане и отвеждане на топлината, което съхранява и без това устойчивият стъклен балон. Нишката, излизаща от цокълът PK22s, е характерна особеност на моделът, и предоставя повече сигурност при свързването с автомобилна инсталация. Тя е дълга няколко сантиметра и завършва с изолиращ накрайник-букса с контакт, който активира включването. Осветителните тела в комплектът са две.

Магазинът ни разполага и с букси за крушки H3, изработени от обезопасени и издръжливи керамични и PVC материали. Представени са стандартна права букса за монтаж и извит под 90° ъгъл компонент, предвидени за няколко марки автомобили. И двата варианта са подходящи за осветителни тела модел H1 и H3, с изискване за захранване 12V и 24V.