Ключ маса 12V

20.00лв.
Модел: 43025103
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Ключ маса 12V × 1 бр.

Цена: 20.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Ключ-масата е професионален и практичен прекъсвач на акумулатора в автомобила, който е много лесен за използване, просто премахнете червения ключ, за да  предотвратявате изтичането на акумулатора при съхранение и ремонт на автомобили / камиони. Това също е ефективен начин да се избегне кражба на превозното средство.

⇒ Работно напрежение : 12V
⇒ Максимален ток : 100А
⇒ Болтове за включване : 10мм
⇒ Пластмаса и метал

Ключ маса 12V е продукт с много добро качество, подходящ за всички видове превозни средства, в това число и тежкотоварни автомобили. Прекъсвачът е с произход Турция, като при него съотношението между цена и качество е възможно най-изгодно за купувача. Предлагаме ви ключ маса на невероятно ниска цена, който е напълно способен да изпълни основното си предназначение.

Прекъсвачът е с работно напрежение 12V и максимален ток 100А. Изработен от пластмаса и метал, този ключ маса за кола е изключително практичен и лесен за използване. За да предотвратите утечките, е необходимо просто да премахнете червения ключ. Изделието е напълно приспособено за работа и се предлага заедно с 10 мм болтове за включване.

Приложение

Ключ маса 12V на достъпна цена служи за прекъсване на захранването директно от акумулатора  при наличие на утечки на електричество и разряд на акумулатора, особено когато не е установена причината за това. Ключ масата се използува също като предпазна мярка против кражби на различните автомобили или с цел елиминиране на опасността от електрически проблеми при автомобили, които са временно спрени от движение.

Тонекс 1 се стреми да ви предложи най-добрите авто-аксесоари, в това число и този ключ маса на минимална цена, следвайки стриктно политиката винаги да се подбират решения с най-добро съотношение между качество и цена. Ние предлагаме бърза доставка в рамките на 24 часа, в случай че заявката е направена в делничен ден. При поръчки, направени в почивни и празнични дни, доставката може да отнеме повече време. Налична е също опция за връщане и подмяна на закупения артикул до 14 дни от датата на доставка.