АКСЕСОАРИ И КОЗМЕТИКА - Магнитен уред за пестене на гориво Magnetic Fuel Saver

Магнитен уред за пестене на гориво Magnetic Fuel Saver
Магнитен уред за пестене на гориво Magnetic Fuel Saver Магнитен уред за пестене на гориво Magnetic Fuel Saver Магнитен уред за пестене на гориво Magnetic Fuel Saver Магнитен уред за пестене на гориво Magnetic Fuel Saver Магнитен уред за пестене на гориво Magnetic Fuel Saver

Модел: Magnetic Fuel Saver
Наличност: В наличност

Цена: В наличност 19.80лв.
Кол-во: +
-
                          СПЕСТЕТЕ ОТ ГОРИВОТО НА АВТОМОБИЛА 
От 500 до над 2000 лв
годишно чрез НАМАГНИТВАНЕ !
  
 
При намагнитване на горивото (бензин, дизел, газ и метан) с Magnetic Fuel Saver при всички видове автомобили независимо от марката и годината на производство се реализира значителна икономия на гориво и средства.
 
При намагнитването, горивото се йонизира, което подпомага отделянето на въглеродните молекули, намаляване на вредните емисии и се добавя допълнителен кислород при горенето на метана и в крайна сметка се постига икономия от пълното изгаряне на горивото.
 
` Изключително лесно, бързо  и безпроблемно магнитите се монтират върху горивния тръбопровод, непосредствено преди карбуратора посредством приложените към комплекта закрепващи пластмасови скоби.
 
СФЕРИ НА ИЗПОЛЗВАНЕ:
⇒ бензинови, дизелови, газови и метанови автомобили;
⇒ двигатели за морски и речни плавателни моторни средства, селскостопанска и строителна техника;
⇒ котли за топла вода и отопление, използващи автогориво;
⇒ всякакви уреди и машини, работещи с течни или газообразни горива.
 
ПРЕДИМСТВА:
⇒ икономия на гориво  (бензин, дизел, газ или метан) средно 10-22% и повече, в зависимост от вида и   възрастта на автомобила, шофьорските навици, брой на магнитите и др.;
⇒ намаляване на вредните емисии на отработените газове с 50%;
⇒ увеличаване мощността на двигателя с 8-10%;
⇒ увеличаване пъргавината на двигателя и постигане на по-висока максимална скорост;  
⇒ отстраняване на нагара и шлаката върху клапаните, бутални пръстени, цилиндри, свещи и увеличаване срока на експлоатация;
⇒ разширяване на скоростния обхват на редукционните предавки;
⇒ по-висока октанова експлоатация на двигателя при използване на по-ниско октаново гориво;
⇒ спиране натрупването на котлен камък и корозия на двигателя.
 
Броят на необходимите магнити е в съответствие с обема на двигателя, като ефективността на икономия на гориво е много по-голяма при монтирането на по-голям брой магнити- от 1-2 до 4-6 чифта магнити при обем на двигателя 1,2-3,0 куб.см.. За мотоциклети е необходим само един чифт магнити.
При намагнитване на горивото автомобилът става значително по-икономичен (намалява разхода на гориво при запазване на същите шофьорски навици) или става „по-спортен” (чрез увеличена на динамиката, т.е. на въртящия момент и максималната скорост).
 
Магнитите не влияят на фабричната гаранция на нов автомобил, тъй като не се извършва промяна в инсталациите и не влияят и върху нормалната работа на компютъра, ако автомобилът има такъв.
 
Трябва да се има предвид, че при правилно монтиране на необходимия брой магнити максимална ефективност на икономия се постига след изминаване на 1500 km.

Напишете отзив


Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.

Лесна поръчка

Магнитен уред за пестене на гориво Magnetic Fuel Saver × 1 бр.

Цена: 19.80лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за лични данни.