00 отзива  0 отзива  |  Напишете отзив

Аварийно чукче с манометър за гуми 4 в 1

9.80лв.
Модел: 3008601
Наличност: няма


Описание :
Никой не може да каже със сигурност какво ще се случи със него в следващият момент. 
За съжаление автомобилните злополуки са чести и човек може да остане заклещен в колата си след пътен инцидент. Така че, всички трябва да сме готови да действаме разумно, като същевременно спасяваме живота си. Нашият авариен, евакуационен чук е създаден, за да ви помогне, когато се борите за живота си. Така че, внимавайте добре. Аварийното чукче за чупене на стъкла ви осигурява максимална сигурност, която ви помага да се измъкнете от автомобила в случай на катастрофа. Вземете аварийното чукче, отрежете предпазния колан, счупете стъклото и излезте от колата си навреме, за да спасите живота си. Аварийното чукче е лесно за използване и не е необходима никаква предварителна подготовка. Чукчето или аварийният инструмент е идеален за камиони, автомобили, влакове, автобуси, кораби и др. Автомобилният чук за безопасност е инструмент за евакуация, който трябва да имаме, за да гарантираме нашата безопасност. 

Употреба : 
Тъй като всяко стъкло става дебело в средата, препоръчваме да започнете чупенето от ъглите, където стъклото е по-тънко и лесно може да се счупи. След като направите дупка, продължете да почуквате, докато всичко се счупи.

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.