Емблеми за автомобили

емблеми за автомобилиТонекс 1 ви предлага разнообразие от оригинални емблеми за автомобили на достъпни цени. С някоя от тях ще можете да освежите визията на колата си и да ѝ придадете по-добър търговски облик, в случай че сте решили да я замените с по-нов модел. Това, с което вярваме, че ще ви смаем, е огромното разнообразие от модели. Предлагаме емблеми за всички марки съвременни автомобили.

Защо да се възползвате от страхотното ни предложение?

В даден момент, всеки собственик на автомобил е принуден да потърси емблема за предния капак и решетката на любимото си возило. Било, защото оригинално вложената е открадната или е повредена вследствие дългата употреба, а понякога и заради леки пътни инциденти. Емблемите, предлагани на масовия пазар трудно могат да отговорят на високите изисквания на болшинството шофьори.

Ниското качество и слабото пресъздаване на оригиналната визия на логото на дадена марка, е причина да потърсите по-добро решение. Ние ви го предлагаме, а освен това ще ви зарадваме с качество на много разумна цена. Смятате, че карате специална марка автомобил, за който трудно се намира оригинална емблема? Значи още не сте посетили електронния ни магазин.

Емблемите, предлагани от нас имат различно предназначение. Част от тях са пригодени за поставяне върху предния капак на превозното средство, докато други се монтират към решетката, в страничната или в задната част на возилото. Всеки продукт е изработен от висококачествена пластмаса или метал с висока устойчивост на неблагоприятни атмосферни условия и с дълъг експлоатационен живот.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ НОВА ЕМБЛЕМА ЗА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ?СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Лесно поставяне от непрофесионалисти

Всяка емблема разполага с щипки, чрез които се захваща стабилно към конструкцията на автомобила. За целта не са ви нужни лепила и работни инструменти, а само малко сръчност и няколко свободни минути. Няма да ви се налага да посещавате автосервиз и да търсите специалист, разполагащ с нужните умения и технически средства.

Нашите аксесоари са идеалният любителски метод за освежаване визията на автомобилите. В случай че се колебаете кой модел и размер да изберете, можете да се свържете с нас и да получите полезен съвет, съобразен с марката и модела на превозното ви средство.

Разполагаме с емблеми за всички марки автомобили – Mercedes, WV, Audi, BMW, Peugeot, Renault, Seat, Toyota и т.н. Ще ви консултираме и за това кой вид емблема трябва да изберете в зависимост от нейното местоположение и метод на окачване.

Винаги можете да добавите и емблема към останалите си покупки от нашия магазин. Независимо дали сте ни посетили с цел покупка на аксесоар, акумулатор или двигателно масло, тази принадлежност няма да окаже сериозно влияние върху общата сума, която дължите, но ще се отрази страхотно на визията на колата ви и на вашето самочувствие като неин притежател.