Защита на личните данни

 

Лични данни

 

 


В качеството си на отговорна компания, ние от Тонекс 1 - ЕООД направихме необходимите промени в Политиката за поверителност на сайта и взехме необходимите мерки за повишаване сигурността на събирането, съхранението и обработването на данни, съобразно регламента за защита на лични данни на територията на ЕС (GDPR).

В тази връзка, всеки регистриран потребител на tonex1.com e необходимо да изрази своето съгласие за събиране, обработване и съхранение на личните му данни в сайта. Моля, имайте предвид, че вече дадено съгласие може впоследствие да бъде оттеглено по Ваше желание и заявка във всеки един момент.

Считано от 25 май 2018 г., личните данни, събрани от Вас до момента, ще бъдат ограничени до потребителско име, имейл, парола и IP адрес (който се получава автоматично). Профилите на потребители, които не потвърдят съгласието си за базовите цели на регистрацията в tonex1.com в срок до 25 май 2018г, ще бъдат заключени /криптирани/ деактивирани. Подобни профили ще могат да бъдат достъпни само след получаване на Вашето съгласие.

Вие имате възможност да посетите нашия сайт tonex1.com  без да оставяте личната си информация. След посещението Ви ще бъдат съхранени само данни, които не са лични, например името на интернет доставчика Ви, името на сайта, от страниците на който сте преминали към нашия сайт, както и информация за търсените от Вас данни. Тази информация се използва само за подобряване на нашето обслужване и не дава възможност да бъдат направени изводи за вашата личност.

Вашите лични данни могат да бъдат поискани и съхранявани само с Вашето съгласие в случай, когато оформяте поръчка или сте пожелали да се абонирате за информация. Изпратените от Вас данни ще бъдат използвани само за целите на обработката на Вашата поръчка.

След окончателното приключване на обработката на Вашата поръчка и плащането на цената на стоката, данните Ви ще бъдат блокирани за последващо използване и ще бъдат изтрити след изтичане на срока на действие на разпоредбите на търговското право, освен ако не заявите желание да използваме Вашите данни в рамките на нашия сайт. В случай, че се абонирате за информация, електронната Ви поща ще бъде използвана с рекламна цел само с Вашето съгласие, докато не прекратите абонамента си.

Без Вашето съгласие ние се задължаваме да не използваме инструменти за проследяване със скрита цел:
- събиране на лична информация за Вас
- предаване на личните Ви данни на трети лица и маркетингови платформи
- обединяване на данните с Вашите лични данни (име, адрес и т.н.)

Предаване на лични данни

Впоследствие личните Ви дани могат да бъдат предадени на транспортна компания в случай, че са необходими за доставката на стоката. За осъществяване на плащания ние предаваме необходимите данни за Вас на упълномощена финансово-кредитна институция.