Условия за доставка

Доставките се извършват от куриерска фирма Еконт с наложен платеж (т.е. плащате на куриера стойността на поръчания от вас артикул)! Възможно е и предварително заплащане по банка на избрания от Потребителя артикул. Стойността на доставката се определя от куриерска фирма Еконт. Може да се информирате за цената на доставката ТУК.

Срокът за доставка е от 1 (един) до 2 (два) работни дни, в зависимост кога е направена поръчката!

Срокът е посочен единствено с цел информация и ако не бъде спазен, това не представлява основание за предявяване на претенции за обезщетение, намаление на цената или анулиране на поръчката. 

-Всяка поръчка, направена в работен ден от 00:00 часа до 16:00 часа, се обработва в рамките на същия работен ден!

-Поръчка, направена в работен ден след 16:00 часа, се обработва на следващия работен ден, след 10:00 часа.

-Поръчка, направена след 16:00 ч. в петък (или последен работен ден, преди поредица почивни) се обработва след 10:00 часа в понеделник (или на първият възможен работен ден, след 10:00 часа).

Доставки не се извършват в неделя и официални празници. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока,  както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, Вие ще бъдете информирани чрез телефонно обаждане или с e-mail. При възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули със същото качество и цена.

Стойността на доставката, както и таксата по наложения платеж  са за сметка на потребителя, освен в случайте на Промоционална безплатна доставка, или доставка с фиксирана стойност до офис на Еконт, които са допълнително упоменати в сайта и във Вашата поръчка.

 

 

Доставката на стоки на територията на Република България се извършва със куриерска фирма ЕКОНТ Експрес.

    Цената на доставката се определя от теглото на пратката и  населеното място.