Предни мигачи

Подреди по:

От този раздел на онлайн магазин за автоаксесоари Тонекс 1 можете да закупите предни мигачи, съвместими с модела и марката на вашия автомобил. Високото качество на продуктите, в комбинация с достъпните им цени, ни прави предпочитано място за покупка от голям брой потребители от цялата страна.

Не подценявайте светлинната сигнализация на своя автомобил

Светлинната система на моторните превозни средства се състои от устройства за осветяване и сигнализация, монтирани или интегрирани към предната, задната, страничните и в някои случаи горната част на автомобилите. Всеки елемент от светлинната система на превозните средства има огромно значение за безопасността на движение по пътищата.

Докато дневните и нощни светлини служат за осветяване на пътната настилка и подобряване видимостта на автомобила от другите участници в движението, то предните и задните мигачи имат за цел да информират останалите водачи за предстояща смяна на посоката на движение. Доказано е, че неизправната сигнална система е сред основните причини за пътни произшествия.

Независимо дали шофирате по извънградската мрежа или по оживените кръстовища на големите градове, мигачите ви трябва да бъдат в пълна изправност. Не само това, те, както и всички останали устройства за осветяване и сигнализация трябва да отговарят на установените технически стандарти.

Стандартът определя не само вида на автомобилния мигач, но и минималните и максимално допустимите нива на интензитет на светене, минималните хоризонтални и вертикални ъгли на видимост и минималната осветена повърхност, за да се гарантира, че сигналите за промяна на посоката са видими от всички ъгли на наблюдение.

Мигачите не бива да заслепяват останалите водачи, но същевременно трябва да бъдат ясно забележими във всякакви светлинни условия, вариращи от пълна тъмнина до пряка слънчева светлина. Не на последно място, всички мигачи за кола е нужно да имат дизайн, съответстващ и подобряващ общия облик на превозното средство.

Макар и конструиран съобразно нормативната уредба, валидна в цял свят, мигачът, като форма на кутията и цвят на светлината е различен при различните марки и серии леки и товарни превозни средства. Не само не бива да оставяте колата си без светлинна сигнализация, но и не можете да замените фабричния с какъв да е мигач, предназначен за друга марка и модел автомобил.

Какво ви предлагаме?

Както в цялата ни верига магазини, така и в електронния си магазин, ние предлагаме пълната гама предни авто мигачи. Тъй като при леки пътни инциденти мигачите и фаровете са често потърпевши, с наша помощ ще можете бързо да закупите и замените повредения компонент от светлината система на автомобила си.

От нас имате възможност да закупите десен и ляв преден мигач поотделно, и то на цена, отговаряща на финансовите възможности на редовия български потребител. Артикулите са в богат асортимент, така че да можем да отликнем на нуждите на собствениците на почти всички модели съвременни автомобили.

Ще ви предложим ляв и десен преден мигач за различни серии леки коли на марките: Renault, Citroen, VW, BMW, Ford, Opel, Peugeot, Audi, Seat, Mercedes и др. В зависимост от дизайнерската линия на конкретната серия, мигачът може да бъде в бял или оранжев цвят. Свържете се с нашите консултанти в случай, че не откривате мигача, съответстващ на серията на личния ви автомобил. При изчерпана наличност, ще се погрижим да доставим в кратък срок нужната ви част.