Автокозметика

Филтрирай по категория
Ред:

Това е мястото, от което можете най-бързо, лесно и изгодно да закупите качествена автокозметика в София. Електронният ни магазин е достъпен и за всички останали потребители от страната, разбира се, тъй като Тонекс 1 е интернет базиран магазин за авто-консумативи, предлагащ богат асортимент от продукти на водещи производители, които можете да закупите онлайн - без излишен разход на време, нерви и средства.

Какво ви очаква в тази категория?

В раздел Автокозметика на нашия магазин ще откриете продукти с различно предназначение, създадени специално да се погрижат за доброто състояние и атмосферата във вашия автомобил. Козметичните средства имат за цел да се погрижат както за шасито, джантите, стъклата и лакираните повърхности, така и за купето на собственото ви возило. От тук можете да закупите:

Препарати за защита на шасито от корозия

Ходовата част на вашия автомобил и конкретно шасито са подложени на постоянното въздействие на външните фактори. Както атмосферните условия, така и механичното въздействие могат да нанесат поражения, които е трудно, а понякога и невъзможно да бъдат коригирани. С влагозащитния битумен спрей против корозия ще предпазите рамата на своя автомобил и по този начин ще удължите драстично живота и доброто състояние на возилото. Продуктите от този тип са от най-висок клас и на цени, които всеки може да си позволи.

Почистващи и освежаващи препарати

Първата асоциация, която правим автоматично при споменаване на думата Автокозметика са именно почистващите и освежаващи авто продукти. Те са необходими за въвеждане на купето в отлично състояние и за създаването на по-приятна атмосфера по време на път. Сред тази група продукти ще откриете:

  • Гъби за измиване
  • Дълбоко почистваща пяна за дамаски
  • Препарати за почистване на упорити петна
  • Спрей-ароматизатори за авто климатици
  • Препарати за почистване на арматурно табло

Всеки от представените в раздела почистващи препарати е разработен по иновативна технология и е доказано безопасен за здравето на пътниците в колата, както и неактивен към деликатните гумени, пластмасови и метални елементи.

Полиращи препарати

В раздел Автокозметика ще откриете различни видове полиращи пасти. Те ще придадат допълнителен блясък на почистените повърхности, като същевременно ще ги защитят от последващо надраскване, увреждане и замърсяване. Предлагаме полири за стъкло и лакираните метални части на автомобила. Те придават устойчивост на емайла, освежават цветовете и заличават дребни драскотини.

Дълготрайна защита на джантите

В категория Автокозметика на електронен авто магазин Тонекс 1 ще откриете и последните разработки при продуктите за защита на джантите. Колелата са най-ощетената част от автомобила. Конкретно джантите са в постоянен контакт с влага, кал, прах от накладките и смазочни масла, което прави тяхното почистване една сложна и скъпа задача. При нас ще намерите революционни разработки с дългосрочно действие, които ще предпазят повърхностите от замърсяване и ще улеснят значително всяко следващо почистване.