Автокозметика

Филтрирай по категория:
Подреди по:

От аксесоарите за превозни средства и изключително разнообразната в наши дни автокозметика  зависи в огромна степен доброто състояние на машината, както и удобното безаварийно шофиране на водачите й.  Освен леките автомобили, тежкотоварните камиони, селскостопанските машини и съоръжения, мотоциклетите и дори велосипедите се нуждаят от точно определени детайли, спрейове и добавки, които осигуряват видимостта и безопасността на шофьорите им.

В Тонекс 1 ще откриете огромно разнообразие от авто принадлежности и аксесоари за ремаркета, каравани, мотоциклети и велосипеди. Разпределени в удобно позиционирани тематични категории, те съдържат най-модерните за момента приспособления за ремонт и монтаж, гумени и текстилни стелки за купе, ветробрани, затъмняващо фолио за прозорци, подлакътници, пепелници и цялото останало оборудване, необходимо за дълъг път.

Козметика и аксесоари

Никоя машина не е в състояние за функционира нормално, ако не разполага с добре почистени и смазани работни системи и броня. В нашата селекция са налични най-модерните мощни почистващи препарати със страхотен аромат, меки и телени четки, гуми за полиране (вкл. и от естествена вълна), полиращи пасти, които ще заличат завинаги драскотините от бронята ви, както и маркери с такава функция. Не сме пропуснали да осигурим и препарати против корозия на шаси, и задължителната почистваща течност за арматурното табло.

Първокласна нано защита за стъкло и комплекти за възстановяване на пукнатини върху стъкла и фарове ще ви спестят доста средства от дребни ремонти. Резервните гуми също ще си останат в багажника ви - спрей за възстановяване спукани гуми ги поддържа в нормална работна функция, а модерни първокласни маркери ги оцветяват по ваш избор.

Пълна гама зимна козметика очаква всички водачи на превозни средства, както и любителите на високите скорости, с универсални и актуалните течни вериги за сняг, зимна и лятна течност за чистачки, добавки против замръзване на бензин и дизел. Не липсват качествени спрейове за размразяване на стъкла, стъргалки за лед, и любимите на шофьорите печки за купе.

Аксесоарите

Второстепенното оборудване за превозна средство често съвсем не е второстепенно.  Вътрешно огледало за обратно виждане, огледало за мъртва точка, както и всички видове стъкла за странични огледала на различни марки автомобили определят сигурността ви при шофиране. Магазинът ни разполага и с допълнителни светлини с модерен дизайн,  разнообразна селекция от светлоотразителни лепенки и дори сигнален конус.

Аксесоарите ни обаче предлагат много повече детайли. От категорията ни можете да тунинговате спортната си кола с цветни алуминиеви педали, калъфи за волан от първокласен текстил с ефектни принтове, запалка за няколко марки автомобили и пепелник с вградени светлини за пушачите. Сред тях присъстват и винаги необходимите кабели за подаване на ток, клеми за акумулатори, бърза връзка за въздух и още подобни детайли. Комфортът ви ще бъде пълен с Bluetooth трансмитер, шумоизолиращо фолио и USB адаптери.

Аксесоари за велосипед, мотоциклет и ТИР

Откритите возила предоставя по-висок риск за здравето на водачите им. Затова е важно оборудването да бъде в перфектно състояние. Велосипедите например трябва да  разполагат с перфектно напомпани гуми, каквито в магазина ни присъстват в няколко варианта. Тук можете да си поръчате и нова седалка, педали, кошница, крачна помпа, фар със сирена и даже бутилка за вода. Светлинната сигнализация и светлоотразителите за спици – задължителни при управление, също присъстват в селекцията ни.

Мотоциклетистите също биха могли да се снабдят с всичките им необходими светлини. Каталогът ни акцентира върху ярките диодни LED мигачи и стопове, и ксенонова система от най-ново поколение. Извън задължителната сигнализация, осигуряваме и задължителните тапи за кормило, ръкохватки, огледала, компресор за гуми с лепило, куфар за багажник и дори външни гуми.

Сред мото- и вело аксесоарите първостепенно място заемат протекторите за глава, ръце и тяло.  Те са също толкова значими, колкото гумите или светлините на машината. При нас ще откриете огромно разнообразие стандартни и кросови каски за мотор, ръкавици, наколенници, налакътници и ризници, във всякакви размери, включително и подходящи за малки деца.

ТИР оборудване

Тежкотоварните камиони са с повишени габарити и се движат според извънградски изисквания при шофиране. Всички собственици транспортни фирми могат да си набавят от каталога ни пълна гама сигнално и аварийни осветление с мощни диоди, светлоотразителни лепенки и такива за ограничение на скоростта, и дори ленти с многобройни LED диоди, използвани с декоративна функция.

В категорията се откриват също и  въжета и мрежи за товари, помпи за източване на гориво и туби, цедки против кражба на горивна смес, колани и огледала и дистанционни аларми. Всички те са селектирани специално за комфортът ви по време на пътуване. Съхранявайте студени напитки в хладилна кутия и бъдете мобилни непрекъснато с USB зарядни устройства, Bluetooth FM трансмитери и другите аксесоари, които ще видите в магазина ни.

Ремаркета и каравани

Ремаркетата се прикачват след добавяне на пълен комплект осветление, свързано с окабеляване, което от своя страна излиза от специална букса с различен брой пинове. Купете специалното устройство по европейски стандарт и на изгодни цени, заедно с цялостен комплект LED осветление, светлоотразителни лепенки и светещи ленти.

Доплънително можете да се сдобиете и с дълбоко почистващи препарати и четки,  диодни плафони, зарядни устройства, колани и мрежи за товар, пожарогасители и всички аксесоари за едно самостоятелно превозно средство, в каквото трябва да превърнете караваната си. Цената на продуктите ще ви допадне точно колкото тях, защото е изключително изгодна. Ние сме един от най-добре оборудваните магазини за автокозметика в София – предлагаме на клиентите си само най-новитеразработки на световно известни марки.

✅ Колко важна е автокозметиката за добрата поддръжка на един автомобил❓

Авто козметиката служи не само за привеждане на автомобила в приятно за окото и комфортно състояние. Нейното предназначение е да създаде максимално приятен за шофиране вид на превозните средства, така че фокусът на водачите да е изцяло върху пътната обстановка. Индиректно автокозметиката помага за безопасността на пътя. Не се лишавайте от нея.

✅ Колко е допустимо водачите да харчат за автокозметика❓

Има една неписана формула, според която колкото по-висока е цената на самия автомобил, толкова по-висок е разходът за неговата поддръжка, в това число и за авто козметика. За всеки собственик сумата е различна, в зависимост от неговите разбирания за това как трябва да изглежда автомобилът му, както и според моментното състояние и нужни на въпросното МПС.

✅ Кои козметични средства от раздела допринасят пряко за безопасността на движение❓

Сред автокозметиката, включена в нашата колекция, като допринасяща за безопасността на пътя можем да посочим няколко продукта. Сред тях са спрейовете срещу изпотяване на стъкла, които подобряват видимостта при лоши метеорологични условия, както и лепилата за автостъкла и продуктите за поддържане на гумите в отлично състояние.