00 отзива  0 отзива  |  Напишете отзив

Адаптер преходник за диодна LED крушка H7 за OPEL ASTRA G, HONDA CR-v

19.60лв.
Модел: 350TK118
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Адаптер преходник за диодна LED кру... × 1 бр.

Цена: 19.60лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Адаптер преходник за H7 диодна LED крушка.

Приложение:

⇒ Opel Astra G 1998-2005г

⇒ Honda CR-V

⇒ Mazda 2

Цената е за 2бр.

Висококачествен адаптер за ЛЕД крушки h7, подходящ за широк спектър от марки и модели автомобили. Преходникът е подходящ за Opel Astra G производство 1998-2005г, както и за Honda CR-V, Mazda 2 и др. Тонекс 1 ви предлага най-изгодната цена, както и удобството да закупите нужните ви авто-консумативи изцяло онлайн, без значение къде се намирате.

Предназначение и функция

Автомобилната светлинна система използва лампи, разработени по различни технологии. С понижаване на цените и подобряване на техническите параметри на led крушките, все повече собственици намират за много по-изгодно да преминат изцяло към тази технология. Този вид лампи са подходящи за дневни и нощни светлини, както и за сигнализационната уредба на автомобила.

Защо ви е нужен преходник за ЛЕД крушки h7, обаче? Нека разгледаме първо функцията на адаптера. Той е устройство, създаващо съвместимост между даден вид ел апаратура и електрическата инсталация, в случая на автомобилите. С негова помощ, несъвместими по дефиниция уреди, могат да бъдат свързани директно, тъй като адаптерът преобразува мрежовото напрежение в по-ниско, така че да бъде подходящо за конкретния консуматор.

Преходникът е вид допълнителна приставка, улесняваща директното захранване на LED светлините. Когато се използва преходник за ЛЕД h7, се касае за крушка със стандартен за повечето автомобили цокъл. Обозначеният по този начин размер на цокъла е приложим главно при фаровете и стоповете на превозните средства.

С комплекта, представен тук, посочените марки и модели леки коли могат лесно да преминат към използване на LED източник на светлина. Ако в момента използвате халогенни лампи или такива с нажежаема жичка, ще можете да надградите светлинната си инсталация към по-модерна и ефективна технология.

Адаптерите с преходници за ЛЕД крушки позволяват същите да се инсталират успешно и безопасно, а освен това и максимално бързо, без нужда от промяна на оригиналната ел инсталация. Приставките имат специфична конструкция, съобразени с тази на фабрично заложената светлинна уредба. Затова е важно да се уверите, че преходникът, който купувате отговаря на вашия автомобил.

Предимства на LED лампите

Светодиодните източници на светлина навлизат масово не само в бита, но и в автомобилната светлинна система. Фактът, че ви е нужен адаптер за лед крушки, доказва, че сте наясно с безспорните предимства на разработката. Най-важно в случая е минималната консумация на авто-лампите от въпросния вид.

Предвид изискването автомобилите да се движат с постоянно включени светлини, крушките на фаровете бързо се амортизират, но междувременно натоварват значително акумулатора по време на светене. С новата технология се намалява драстично ел консумацията, а същевременно се удължава периода на подмяна на излезлите от строя лампи, защото светодиодните имат много по-дълъг работен живот.

LED крушката отделя минимално количество топлина при светене, а освен това е значително по-устойчива на вибрациите при движение на превозното средство, в сравнение с обикновените и халогенните. При много по-ниска консумирана мощност, тя отдава многократно повече светлина, осигурявайки по-добра видимост на пътя при всякакви атмосферни условия.

Една от многото причини да заложите на този адаптер за крушка h7 е безупречното му качество, перфектна съвместимост с посочените марки автомобили и изгодна цена. Цената, която сме посочили е за комплект от 2 бр. адаптер-преходници. Продуктите не се продават поотделно. Купете още сега – бързо, лесно и удобно.

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.