led h4 лед h4

Диодна крушка (LED крушка) 12V, H4, P43T, блистер 2бр. PHILIPS

389.00лв.

Модел: 12901HPX2
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Диодна крушка (LED крушка) 12V, H4,... × 1 бр.

Цена: 389.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

 По-ярки. По-бели. По-силни.

Ярки бели светодиодни фарове за изтънчен вид

  • LED-HL [~H4]
  • 6500 K
  • + 200% по-ярка светлина
  • Усъвършенствана автомобилна система

Получете 200% по-ярка светлина за превъзходна видимост

 

Шофирането на тъмно е изискващо, така че трябва да разчитате на вашите фарове. Предното и периферното зрение са от значение за подобряване на вашата способност за шофиране с цел по-безопасно пътуване. Благодарение на своя интензивен ярък лъч, диодни светлини за автомобили Philips X-tremeUltinon подобряват вашата видимост до 200%. След като веднъж усетите ефекта, наподобяващ дневна светлина, винаги ще предпочетете светодиодите. Колкото повече виждате, толкова по-добре шофирате, по-бързо реагирате и в по-голяма безопасност се намирате. Така че не оставяйте тъмнината да спечели, изберете Philips и започнете да шофирате през нощта с по-голяма увереност и контрол.

 

6500 Келвина цветна температура за чисто бяла светлина

 

С цветна температура до 6500 Келвина, светодиодните фарове Philips X-tremeUltinon, базирани на технология от автомобилния клас LUXEON, излъчват ярък бял лъч, наподобяващ дневна светлина. С по-ясна видимост ще можете по-добре да разпознавате препятствия и да изберете перфектната линия на шофиране. А тъй като не е необходимо да се напрягате, за да видите терена отпред, ярките светлини правят нощното шофиране по-комфортно и по-вълнуващо.

 

Мощна ярка светлина, насочена точно където ви е нужно

 

Най-добрите фарове не са просто тези, които произвеждат най-силната светлина. Създаването на все-по ярки светодиодни крушки за автомобили е по-лесната задача. Важно е какво правите с тази допълнителна светлина. Неконтролираната ярка светлина не е идеална за шофиране и може да създаде опасно отражение. Оборудвани с технологията SafeBeam, светодиодите фарове Philips концентрират светлината където ви е нужна. Тази равномерна и ярка схема на лъча е проектирана според регламентите за пътна безопасност за халогенни фарове. С по-прецизен контрол на светлината имате по-голяма видимост, което прави вашето шофиране през нощта по-добро и по-безопасно.

 

Надстройте вашите фарове, надстройте вашия стил

Точно както нашите очи са прозорци към душите ни, вашите фарове говорят много за вашата кола. Ако искате да надстроите вашия стил, без да е необходимо да купувате нова кола, надстройването на вашите фарове е един от най-интелигентните начини за изразходване на парите ви. С вашата кола вие изразявате себе си, така че подчертайте вашия стил със светодиодни фарове Philips. Вместо жълти получавате ясни, бели и модерни светлини. За този модерен външен вид интелигентните шофьори избират превъзходния стил на светодиодните фарове Philips.

 

Трайни фарове, които може да издържат колкото и вашия автомобил

Искате ярки и стилни фарове. Но не искате да заменяте изгорели крушки. Това е главният минус на обикновените фарове; колкото по-мощна е светлината, толкова по-кратък е нейният живот. На по-високо ниво на интензитета на светлината светодиодите са много по-трайни и продуктите Philips X-tremeUltinon LED показват изключителна издръжливост. Поради характеристики, като например системи за управляване на топлината AirFlux и AirCool, те издържат до 12 години. Тъй като повечето автомобили биват заменяни или надстройвани за този период, вашите стилни нови фарове би трябвало да покрият живота на експлоатация на вашия автомобил.

 

Иновативни системи за разпределяне на топлината за по-дълъг живот

Светодиодните лампи на фаровете генерират топлина, която има нужда от контролиране. Технологиите Philips AirFlux и AirCool са интелигентна система за охлаждане, която отклонява топлината от важните компоненти на светлината. Чрез усилването на топлинната устойчивост, светодиодните фарове Philips траят по-дълго от други продукти от същия клас в момента на пазара. Но трайните фарове не предоставят само удобство и добро съотношение цена-качество, те също акцентират върху безопасността. Не бихте искали фаровете да откажат по време на употреба. Със светодиодните фарове Philips може да шофирате напълно спокойно.

 

Автомобилно осветление Philips от най-високия клас

Усъвършенстваното в технологичен аспект осветление от Philips е известно в автомобилната индустрия е и е част от нея вече 100 години. Продуктите с качество от автомобилен клас Philips са проектирани и разработени, следвайки стриктни процеси за контрол на качеството (включително приложими норми на ISO), което води до последователно високи стандарти на производство. Главните производители на автомобили избират лампи Philips, тъй като при закупуването на Philips закупуват качество. Получавате мощна ярка светлина и прецизен лъч. Получавате елегантен стил. И също така получавате усъвършенствана светодиодна система за осветление за по-безопасно, по-плавно и по-приятно шофиране.

 

Лесен монтаж и съвместимост с много автомобилни модели

Проектирани за лесен монтаж в съвместими автомобили, шофьорите с опит в обслужването ще могат да надстроят съвместимите фарове с лекота. Въпреки това препоръчваме специалист механик да монтира вашите нови светодиодни фарове Philips – това би гарантирало незабавното им използване. Въпреки че тези фарове са съвместими с широка гама модели автомобили, не се поддържат всички видове автомобили.

 

КРУШКИ
Брой диоди : 12
Заменя : H4
Тип : LED крушки
Живот : до 12 години
Цокъл : P43T
Светлинен поток: 1000 / 1350Lm
Цветна температура: 6500K
Номинално напрежение: 12V