D1S ксенонови крушки 12V

Подреди по:

Богат асортимент от ксенонови крушки D1S на топ цена, ви предлага Тонекс 1 в своя онлайн магазин. Тук със своята безупречна продукция са представени водещи марки, сред които Philips и Osram. Заедно с крушките имате възможност да закупите и нужните за тяхната работа електронни компоненти – баласти и адаптер преходници. Разполагаме с подходящи решения за всички съвременни модели и марки МПС.

Характеристики и предимства на системата

Причините да оборудвате светлинната система на автомобила си с ксенонови крушки D1S или с друга съвместима разновидност, са много и напълно убедителни. Самият принцип на действие на ксеноновото осветление е показателен за по-високата му ефективност спрямо тази на обикновената лампа с нажежаема жичка.

За да произведе светлина, всяка D1S крушка залага на протичане на газов разряд, съставен от ксенон и други газове между два електрода в затворена капсула. Газоразрядните авто лампи са много по-устойчиви на вибрациите при движение на превозните средства, по-малко влияещи се от колебанията в напрежението, и по-икономичен консуматор на електроенергия.

Важна особеност на този вид автоосветление е видът на светлината. Тя е максимално близка до дневната, с което зрението на водача се натоварва много по-малко при шофиране през нощта и в лоши светлинни условия, като цяло. Светлинният поток при крушките ксенон достига около 3000 лумена, в резултат на което се осигурява по-добра визуализация на пътната маркировка, указателните знаци и движението изобщо.

В каталога ни ще срещнете висококачествени d1s крушки с усилена до 50% светлина. Когато е осигурено по-добро осветяване на пътя, шофирането е по-безопасно, по-малко натоварващо и по-комфортно. Интерес предизвиква и специфичната цветова температура на ксеноновото осветление.

Характерно за газоразрядните лампи е наличието на цветова температура, която се измерва в Келвини (k). От нея зависи цветът на светлината, който фаровете на колата ви ще излъчват. Всеки тип цветова температура съответства на определен нюанс от цветовия спектър. Крушките, които ще закупите от нас могат да светят в няколко нюанса на белия цвят – топло, студено, неутрално и синкаво бяло.

Други цветове на светлинната ви система с крушки D1S са жълто, синьо и синьо-виолетово. За да изберете правилния модел, е важно да знаете как е обозначен търсеният цветови вариант. Например, жълт светлинен лъч предлагат лампите с цветова температура 3000 K; сините са 10 000К; Синьо-виолетовите 12 000К; топло белите – 4300К; Неутрално-белите – 5000К; Студено-бели – 6000к; синьо-бяло – 8000К.

Безспорен факт е, че преминавайки на ксенонови дълги светлини, не само ще виждате по-детайлно пътната маркировка, знаците и другите автомобили, но и автомобилът ви ще има по-стилна и модерна визия. Доколкото можем да говорим за неудобство при замяната на обикновеното осветление, то това е нуждата от добавяне на електронен модул (баласт) за всяка ксенон крушка D1S.

Баластът има за цел да осигури необходимото за запалване на крушката напрежение от 23 000V, след което да поддържа работно напрежение от 85 волта. В онлайн магазина ни ще ви предложим висок клас крушки D1S на изгодна цена. От нас получавате продукт с дълъг работен живот и по-ниска консумация на електричество - до 40% по-ниска от тази на обикновените авто лампи.

Екипът ни е насреща, за да отговори на вашите въпроси относно характеристиките на продуктите и тяхната съвместимост с конкретна марка и модел превозно средство.