D2R ксенонови крушки 12V

Подреди по:

Чрез своя онлайн магазин, фирма Тонекс 1 ви дава достъп до висококачествени ксенонови крушки D2R. Тук са представени продукти на водещи производители като Philips и Osram, както и нужните за тяхното захранване електронни компоненти – баласти и адаптер преходници. Високият клас продукти в нашия магазин са на едни от най-ниските цени в страната.

С какво са различни?

Показателят, отличаващ крушките ксенон D2R от останалите разновидности, е видът на цокъла, който при всички наши продукти съответства на утвърдените международни стандарти. Има и друга особеност – някои модели на марката Osram са подходящи за автомобили с фабричен ксенон с рефлекторни фарове (без лупи).

Напълно погрешно е да се смята обаче, че съществува връзка между типа на фара с вида на източника на светлина – лампата. Както прожекторните фарове (с лупи), така и рефлекторните  могат да бъдат ксенонови, понеже крушките се монтират в гнездата на обикновените. Заменяйки стандартната крушка с лампа D2R, няма да е необходимо да сменяте и фаровете на автомобила си.

Факторът, отличаващ ксеноновото авто осветление от обикновеното е силата на осветяване, която при ксенона е около 3 пъти по-висока (3000 лумена), спрямо по-малко от 1000 лумена при обикновените лампи. Разлика има и в работния живот на двете разновидности, който при ксенона е 5 пъти по-дълъг. Качествената D2R крушка е с работен цикъл над 3000 часа.

По-добрата визия на автомобила с ксеноновата светлинна система кара много собственици да преминат към въпросната технология. Ксенонът има цветова температура, която определя цвета на светлината, излъчвана от фаровете. Всеки собственик може да избере спрямо личните си предпочитания цвета, спирайки се на три нюанса на бялото (топла, неутрална и студена бяла светлина), или на жълто, синьо и синьо-виолетово.

Налице са редица фактори в полза на ксенон технологията, най-важният от които е по-добрата видимост, която ще имате над пътната маркировка, указателните знаци и останалите участници в движението. Това означава по-комфортно, по-безопасно и по-малко напрягащо шофиране, което е напълно достатъчен стимул да изберете лампа ксенон D2R на изгодна цена от каталога ни.

Всички ксенонови лампи, включително типа d2r консумират около 40% по-малко електрическа енергия от обикновените с нажежаема жичка. Мощността им е едва 35W, което означава по-малко отделяна топлина и минимално натоварване на електрическата система на автомобила. С правилен подбор на авто-осветлението се удължава и живота на автомобилния акумулатор.

Напомняме ви, че за да работят, крушките от въпросния вид се нуждаят от електронен модул (баласт), който да осигурява нужното за запалване напрежение от 23000 волта, а впоследствие да поддържа работното напрежение на 85 волта. В каталога ни ще откриете и подходящите баласти за фабричен ксенон за автомобилите на различните марки – Audi, BMW, MERCEDES, Citroen и др.