D3S ксенонови крушки 12V

Подреди по:

Като ключов доставчик на всички съвременни видове автоосветление, Тонекс 1 чрез своя онлайн магазин, ви предлага и висококачествени ксенонови крушки D3S на водещи производители, сред които и Philips. Изцяло онлайн можете да закупите и допълнителните технически компоненти за тяхната работа – адаптер преходници и баласти.

Кои са техните предимства?

Ксенонът като технология се настани трайно в автомобилната светлинна уредба. Макар и с по-висока цена от тази на обикновените лампи с нажежаема жичка, те са по-добър вариант за осветяване на пътното платно. Най-използвани са в дневните и нощни светлини на автомобилните фарове, но могат да се използват и за стоп и мигач и осветяване на таблото.

Това, което отличава крушките тип D3S от другите разновидности на ксенона, е видът и размерът на цокъла им. Инсталацията на различните марки и серии автомобили е с различен тип на гнездата. Това налага да съобразите избора на вид лампа (цокъл) с марката и модела на своя автомобил.

Основно предимство за много собственици на МПС е стилната и модерна визия, която крушките D3S, въпреки по-високата си цена придават на оборудваното с тях возило. По-важно е обаче, че те осигуряват трикратно по-добро осветяване на пътното платно и по-добра визуализация на маркировката и указателните табели.

Излъчвайки светлинен поток от около 3000 лумена в спектър на светлината максимално близък до този на дневната светлина, ксеноновите светлини са идеален вариант при нощно каране. С тях зрението се натоварва по-малко, така че и умората от шофиране се намалява. По този начин пътуването е по-безопасно и удобно.

По-дългият работен живот при ксеноните, и особено при предлаганите от нас крушки Philips xenon D3S е факт. Докато животът на обикновените е ограничен до 500 – 600 часа, то ксеноновите крушки имат работен цикъл от около 3000 часа.

С тях и натоварването на електрическата система на автомобил, в това число и амортизацията на акумулатора е по-малко. Консумацията на ксеноновите лампи е до 40% по-ниска от тази на обикновените, благодарение на мощността им от едва 35W.

От нас, изцяло онлайн можете да закупите крушка Philips D3S xenon от серията Vision. Тя е идеалното решение, с което да замените изгоряла крушка на фаровете. Базирана на изцяло нова технология за замяна на единични крушки, Vision позволява да се запази цвета на крушката, която остава да свети.

Времето за подмяна на авто осветлението зависи от мащабите на операцията, тоест дали се сменя само една лампа или се променя цялата система, както и от допълнително фактори като достъпността на фаровете, например. Готови сме да ви съдействаме с допълнителна информация и препоръки при избора на осветлението за вашия автомобил.