D4S ксенонови крушки 12V

Подреди по:

От този раздел на онлайн магазин Тонес 1 можете да снабдите автомобила си с оригинални висококачествени крушки тип ксенон D4S на изгодна цена. Предлаганите от нас продукти са дело на утвърдени производители, което гарантира дългосрочното им и безпроблемно използване. Тук ще намерите и допълнително оборудване за монтаж на крушките от въпросния вид – баласти и адаптер преходници.

Характеристики и предимства

Ксеноновото авто осветление се среща масово в съвременните превозни средства. При някои по-нови модели те са фабрично заложени, докато при други старите лампи с нажежаема жичка са заменени с ксенонови, с цел по-висока рентабилност на светлинната уредба. Лампа ксенон D4S се различава по вида и размера на цокъла, съобразен с електрическата система на определени модели автомобили.

Ксеноновите лампи принадлежат към клас газоразрядни. При тях светлината се получава вследствие на йонизиране на ксенон и смес от други газове между два електрода, като процесът протича в херметически затворена капсула. Това, което е валидно за крушката D4S е валидно и за другите цокли, а именно – многократно по-ефективна и икономична работа.

Ксеноновите крушки свалят разхода на електрическа енергия с около 40%, а същевременно с тях се осигурява три пъти по-добро осветяване на пътя. Въпреки по-малката им мощност от 35W, те излъчват светлинен поток от приблизително 3000 лумена. По този начин се постига отлична визуализация на пътната обстановка, включително маркировка, указателни знаци и препятствия.

Съвременните крушки ксенон D4S са с удължен живот, който при тях по начало е много по-дълъг от този на обикновените осветители. Различните производители използват иновативни технологични разработки, благодарение на което лампите им светят с от 20 до 50% по-дълго от продуктите на по-малко познати марки.

Характерен за съвременните модели е по-малкият стъклен цилиндър, което значително улеснява монтажа и подмяната. Също така с по-малката капсула се повишава капацитетът на съвместимост, когато се извършва смяна на обикновени с D4S крушки. Класическият дизайн на въпросната разновидност включва метален цокъл и керамичен захват на капсулата.

Ако целта ви е да замените изгоряла лампа на фаровете, ние ви препоръчваме да заложите на ксеноновите лампи D4S Philips от серията Vision. С тях лесно заменяте изгорялата крушка, запазвайки цвета на другата крушка от окомплектовката. Серията е базирана на изцяло нова технология за замяна на единични лампи.

Можете, в зависимост от личните си предпочитания да изберете цвета, в който ще светят ксеноновите светлини на автомобила ви. Ксеноните имат цветова температура, определяща цвета на светлината. Фаровете ви биха могли да излъчват топла, неутрална, студена бяла и синьо-бяла светлина, както и жълта, синя и синьо-виолетова.