Букса за фар за крушка H1 с два кабела

10.00лв.

Модел: 28614442
Наличност: В наличност

Възможни варианти
* Варианти:Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Букса за фар за крушка H1 с два каб... × 1 бр.

Цена: 10.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Букса за крушка H1 с два кабела

Подходяща за : 12V и 24V

Материал : месинг и PVC

Цената е за 1бр. букса

Предлагаме ви висококачествена букса за крушка h1 с два кабела, подходяща за автомобили с 12 и 24V инсталации. Осигурява удобна и надеждна връзка с халогенна лампа H1, като затваря не само "плюс", но и "минус". Висококачественото окабеляване с конектор за лампи H1 е гаранция за стабилна и безпроблемна работа.

При производството на окабеляването са използвани висококачествени материали - дебели медни проводници, които лесно могат да издържат на стандартно натоварване.

Характеристики на продукта

Предлагаме ви висококачествен конектор за лампи с H1 цокъл, подходящ за фарове за дневни светлини, за мъгла/халогенни крушки, LED/SMD. Предлага се предварително окабелен за директно инсталиране и включване, удобен и лесен за използване. Това е продукт, произведен в Германия, който осигурява стабилна работа и висока надеждност.

За изработката му са използвани висококачествени материали – месинг и PVC с топлоустойчив, издръжлив на интензивна употреба корпус. Този модул е идеален за надграждане на стандартни фарове, така че бъдат пригодни за работа с тежки крушки, без да се притеснявате от претоварване или стопяване.

Особености и приложение на буксите за крушки на автомобилни фарове

Буксите за лампи на фарове са необходими, за да фиксират лампата на нейното място и в случай, че конекторът идва с цокъл, да ви помогне да я свържете към веригата. Обръщаме вниманието ви на факта, че размерите H1 и H7 може да изискват професионален монтаж, тъй като е твърде вероятно да е необходима специфична работа с окабеляването.

Конекторите за автомобилни лампи представляват специален тип щепсел, предназначен за свързване на електрически крушки към системата на автомобила. Този детайл е изработен от топлоустойчива пластмаса и висококачествени медни проводници. Качествените букси са устойчиви на високи температури, което ги прави надеждно решение за инсталиране не само на LED или конвенционални лампи, но и на такива с повишена мощност.

При нужда от допълнителни разяснения относно характеристиките на продукта или консултация относно други подобни продукти, не се колебайте да се свържете с нас!

Посочената цена е за 1 брой букса за крушка H1.