Халогенни крушки за фарове 12V H4

Подреди по:

Обозначението H4 маркира осветителни тела с две нажежаеми жички, чиято конструкция позволява използването на един източник на светлина за къси и дълги светлини на автомобилна сигнализация. Крушка H4 възпроизвежда ярък и приглушен светлинен поток едновременно, а присъствието й е достатъчно, за да замести функциите на две стандартни крушки. Моделът открива еднакво успешно приложение при предните и задните фарове на превозно средство. 

Philips и Osram – светлина без граници 

Колекцията ни е подбрала продукти от най-актуалните и висококачествени серии на лидерите в осветление за фарове. Автомобилни крушки H4 с най-яркият светлинен спектър за нощна видимост и серия за Off-roud шофиране превръщат и най-рисковите пътешествия и състезания в безопасно удоволствие за свободното време. 

Night Breaker озарява дори и непрогледна тъмнина чрез лъчи с 90% по-ярък и 10 % по-бяло излъчване, с 35 % по-дълъг обхват на разпространение. Модерният дизайн на серията авто лампи с два проводника осигуряват до 50% удължена експлоатация, която се дължи на двете нажежаеми жички и здравината на стъкленият балон. Златен конектор осигурява отличен контакт при включване в инсталация. Лазерна мощ с необикновена функционалност и дълъг експлоатационен период, е отговорът на категорията продукти спрямо понижената светлина на пътя. 

Cool Blue Boost са прекрасна селекция халогенни крушки H4 за офроуд пътуване с ултрасиньо излъчване и много висока цветна температура над 5000K. С тяхна помощ невидимите обекти в труднопроходими терени престават да съществуват и са озарени с лъчистата синя светлина, преодоляваща всеки тип визуални препятствия. 

Крушките от серията се отличават с 50% повече видимост в сравнение с други разработки на H4 електрически лампи със синьо излъчване. Те са проектирани конкретно за местности с пресечен терен и не притежават сертификат за приложение по градски и извънградски пътища. 

Night Breaker Unlimited – висококачествени халогенни крушки с два проводника със 110% повече светлина, 40% по-дълъг светлинен поток и 20% по-бял спектрален нюанс, превръща лампите от серията в едни от най-качествените продукти за нощно автомобилно осветление. Сребърните конектори са защитени от  окисление, ръжда и корозия. Разработките на Osram са достъпни на изключително изгодни за маркови авто лампи H4 цени. 

По-високи скорости и екстремни преживявания 

Халогенна H4 крушка с повече от ярка светлина илюстрира конструкцията на Racing Vision – изключително мощната лампа за фар без аналог в осветлението за състезателни автомобили, която осигурява до 150 % по-интензивен светлинен поток. Качествата й позволяват приложение дори и в осветителни фарове на рали автомобили. 

Ослепителен млечнобял цвят на светлинният поток, който не заслепява, а осветява най-малките детайли и интензивност на излъчване, което позволява мигновена реакция на водача на превозното средство, са най-привлекателните характеристики на серията. Моделът е съвместим с цокъл H7. 

X-treme Vision е друга селекция с безспорни предимства пред конкурентните осветителни тела за шофиране. Халогенна H4 крушка с до 130% по-ярко излъчване и повишена дължина на лъчите, високофункционална конструкция на жичката и UV устойчив кварцов балон оптимизират видимостта, като едновременно удължават експлоатационният период в сравнение с други модели авто осветление. 

Интензивността на светлината, подчертана с повишена цветна температура - до 3500 K и фирмената gradient coating technology осигуряват повече яркост и по-добра адаптация на човешкото око към светлинните отблясъци. Това определя и подобрената реакция на водача по време на шофиране. Предлаганата за всяка крушка H4 цена в каталога ни e една от достъпните за продукти на Philips. 

Аксесоари за фарове 

Въпреки безспорното качество на осветителните тела, светлинната сигнализация е свързана с аксесоари за монтаж и поддръжка на осветлението. Philips Vision Care Kit е резервен комплект лампи за фарове H4, който е прекрасен помощник по време на продължителни пътувания. Комплектът съдържа продукти с една и две светлини, оранжева крушка с една светлина, стандартна H4 и 12V, както и 3 бр. автопредпазители. Стойността му е много достъпна, а полезността от него е повече от безспорна. 

Селекцията ни предлага и лупа за рефлекторен фар за къси и дълги светлини, подходяща за съвместна работа както с халогенни, така и с ксенонови крушки. При подаване на 12V електрически ток, лупата започва да функционира на дълги светлини. Предназначена е за функциониране с модели H1, H4, H7, 9005, а монтажът се извършва без разрязване и оразмеряване, освен при H1. 

Потребителите ще открият и букса от първокласна керамика и PVC, устойчива на механични сблъсъци и уплътнена против инциденти с електричество. Аксесосарите и монтажните принадлежности не са маловажни, дори и за най добрите крушки H4, които осигуряват интензивен колорит, контраст, прекрасна видимост и устойчивост на вибрации.