00 отзива  0 отзива  |  Напишете отзив

Букса за фар за крушка H4

5.00лв.
Модел: 088894859
Наличност: В наличност

Възможни варианти
* Варианти:Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Букса за фар за крушка H4 × 1 бр.

Цена: 5.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Букса за крушка H4

Подходяща за : 12V и 24V

Материал : керамика и PVC

Цената е за 1бр. букса

Предлагаме висококачествена керамична букса за крушка H4, подходяща за автомобили с 12 и 24V работно напрежение. Продукт, произведен в Европа, съобразно високите изисквания за качество и безопасност. С максимално достъпната си цена, този важен елемент от окабеляването на автомобилната светлинно-сигнализационна уредба се оказва идеалния продукт за подмяна на амортизирани лампи и преход към по-добър тип светлинната технология.

Характеристики и предимства

Автомобилните дневни светлини са най-често оборудвани с крушки, чийто тип на цокъла е H4. Използват се светлоизточници от различни технологии, но за конкретния вид авто-осветление е характерен начина на свързване, изпълняван посредством букси. Ние ви предлагаме такъв елемент, подходящ за всякакви (товарни и леки) автомобили.

Букса за фар h4 е с външна обвивка от PVC и порцеланов куплунг. Свързването става посредством три проводника с медни жила (черен,жълт, червен), като процедурата е максимално опростена, благодарение на Plug and Play инсталационната система. Конекторът може да се използва с всяка стандартна крушка с тип на цокъла H4, с цел разширение на светлинната система и при подмяна.

Керамичната букса за фарове също така може да се използва с всички 12-волтови източници на енергия за създаване на нов изход за осветление. Буксата с порцеланов куплунг е многократно по-качествена от обикновените пластмасови модели, които бързо прегряват и се стопяват при свързване на извънгабаритни крушки и разхлабени връзки.

Този продукт е необходим, тъй като вече по закон караме 24 часа в денонощието на фарове. Това води до многократно скъсяване на живота на буксата. Предимството на буксата е високата ѝ устойчивост на нагряване при свързване на халогенни лампи, чиято работа по принцип е свързана с генериране на високи температури.

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.