00 отзива  0 отзива  |  Напишете отзив

Букса за фар за крушка H4

3.90лв.
Модел: 088894859
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Букса за фар за крушка H4 × 1 бр.

Цена: 3.90лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Букса за крушка H4

Подходяща за : 12V и 24V

Материал : керамика и PVC

Цената е за 1бр. букса

Предлагаме висококачествена керамична букса за крушка H4, подходяща за автомобили с 12 и 24V работно напрежение. Продукт, произведен в Европа, съобразно високите изисквания за качество и безопасност. С максимално достъпната си цена, този важен елемент от окабеляването на автомобилната светлинно-сигнализационна уредба се оказва идеалния продукт за подмяна на амортизирани лампи и преход към по-добър тип светлинната технология.

Характеристики и предимства

Автомобилните дневни светлини са най-често оборудвани с крушки, чийто тип на цокъла е H4. Използват се светлоизточници от различни технологии, но за конкретния вид авто-осветление е характерен начина на свързване, изпълняван посредством букси. Ние ви предлагаме такъв елемент, подходящ за всякакви (товарни и леки) автомобили.

Букса за фар h4 е с външна обвивка от PVC и порцеланов куплунг. Свързването става посредством три проводника с медни жила (черен,жълт, червен), като процедурата е максимално опростена, благодарение на Plug and Play инсталационната система. Конекторът може да се използва с всяка стандартна крушка с тип на цокъла H4, с цел разширение на светлинната система и при подмяна.

Керамичната букса за фарове също така може да се използва с всички 12-волтови източници на енергия за създаване на нов изход за осветление. Буксата с порцеланов куплунг е многократно по-качествена от обикновените пластмасови модели, които бързо прегряват и се стопяват при свързване на извънгабаритни крушки и разхлабени връзки.

Този продукт е необходим, тъй като превключвателят на фаровете не може да осигури необходимата мощност за запалване на високоволтови халогенни крушки. В този случай фаровете претоварват превключващото устройство, което води до затъмняване, трептене или изключване на светлините.

Универсалната букса за фар заобикаля захранването от превключвателя, черпейки мощност директно от автомобилния акумулатор. Тя обаче продължава да използва превключвателя за активиране на релетата при включване и изключване на светлините. Предимството на буксата е високата ѝ устойчивост на нагряване при свързване на халогенни лампи, чиято работа по принцип е свързана с генериране на високи температури.

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.