Халогенни крушки за фарове 12V H7

Подреди по:

Крушка H7 е осветителна лампа за автомобил с една нагреваема жичка и двуполюсен щепсел, създадена за предни и задни фарове. Категорията съдържа няколко серии авто осветление H7 на Osram и Philips, осигуряващи повишена видимост на пътната настилка при всякакви климатични и светлинни условия. Модерни технологии продуцират светлинна пътека с различна интензивност и плътност. В селекцията са включени преносими резервни комплекти с няколко крушки и аксесоари за монтаж на H7 крушка към автомобилната инсталация. 

Philips – екстремно ярки и светли 

Нидерландската компания произвежда решения за свръхярко осветяване при шофиране. Всяка серия е проектирана с адаптивни към околното ниво на светлина и човешкото око лумени, с устойчив на механични въздействия и вибрации корпус. Дългата експлоатация е предимство с особено значение за авто осветителни тела, а при продуктите на компанията тя е водеща характеристика.  

Синя и “екстремно” бяла светлина 

Ултраярката интензивна светлина прави всички серии изключително подходящи за нощно шофиране.  Blue Vision Ultra със синьо-бял цвят и ксенонов ефект създава 90% повече светлина и 35 м. по-удължено пространство. Цветна температура 4000 K и 10% по-ярко излъчване създават отлична имитация на ксенон, конкурираща достойно оригиналните ксенонови лампи. Крушките са компактни, с метална база над контактните щепсели и UV устойчиво кварцово стъкло. Изборът им осигурява ярко осветяване и пълна сигурност на пътя. 

X-treme Vision е серията с най-висока яркост сред повечето халогенни H7 крушки за автомобили. 130% повече плътност на лъчите и UV устойчив кварцов балон предлагат мощно излъчване с неуязвимост към авто вибрации и механични наранявания. Цветната температура е 3700 K, а дължината на осветяване е оптимизирана – по-дълъг светлинен поток за шофиране без инциденти. Продуктът е създаден чрез специална технология, осигуряваща по-добра адаптация на човешкото око към лъчите – фокусът и на най-дребните детайли по пътя е бърз и безпроблемен. 

Яркобелите отблясъци на WhiteVision им спечелват определението “диамантена“ визия. Те са друга успешна реплика на  лампи H7 ксенон от нидерландската компания. Яркостта им и плътността на спектралният цвят са увеличени - 3700 K, което представлява изключителна белота. Тя създава периметър с излъчване на дневно осветяване. 

По-дългият поток от лъчи и 60% по-интензивно излъчване са причина да бъдат предпочитани колкото сериите ксенон. Магазинът предлага актуалните серии на достъпни за крушки H7 цени, а практическата им стойност е равносилна на директно внесен от производител продукт. 

Селекцията предлага и комплект резервни авто лампи H7 Philips. Стандартното му съдържание е 1 осветителна лампичка за цокъл H7 (някои комплекти предлагат и H1), по 1 лампичка с една и с две светлини, оранжева лампа и W5W модел, без да пропуснати и автопредпазителите – 3 бр. Те включват всичко необходимо за подмяната на светлини по време на пътуване. Опаковани в удобен преносим модул, те са необходими по време на продължително шофиране. 

Osram – сребърнобял цвят с лазерен ефект 

Osram е немски производител на авто осветление с над 110 г. присъствие на пазара. В категорията са представени халогенни крушки за фарове H7 на марката, предназначени за предни фарове. Светлинният им спектър и повишената интензивност ги прави прекрасен помощник за допълнително осветяване в лоши метеорологични условия и при нощно шофиране. 

Автомобилни крушки H7 Silverstar осигуряват 60% повече светлина и до 20 м. по-дълъг светлинен поток. Съчетанието гарантира увеличена нощна видимост и отлична ориентация в условия на повишена мъгла. Сребристият нюанс увеличава видимостта и гарантира отлична функционалност. Щепсел от метал осигурява отличен и бърз контакт с инсталацията. 

Когато търсим качествени крушки H7 за нощно шофиране, лазерният “трансформатор“ на тъмнината Night Breaker Laser трудно открива конкуренция сред автомобилното осветление. Над 1000 лумена светлинен поток, яркост, надвишаваща обикновените халогенни лампи със 130% и 20% по-наситена бяла цветна температура оформят светлинен лъч с интензивност на лазер, който се разпростира на 40 м. по-голяма дистанция. 

Продуктът се предлага като двойка лампички, а освен всички свои предимства се отличава и с повишен период на експлоатация. Невероятната мощност на осветлението му отрежда едно от първите места  сред най-качествените авто аксесоари. 

Аксесоари 

Аксесоарите за монтаж на автомобилни лампи H7 не са пропуснати в селекцията. Тук се откриват букси за този тип лампа в 12 и 24V вариант. Приставките са изработени от керамика и PVC уплътнение, които създават плътен изолационен слой, осигуряващ защита от късо съединение и претоварване на контакт. 

Стойността им е също толкова изгодна, както и предлаганата за крушка H7 цена. Категорията осигурява възможност за пълно и качествено оборудване с авто осветление на цени, достъпни за всеки средностатистически бюджет. Продуктите осигуряват всичко необходимо за безаварийно и приятно шофиране, по всяко време на денонощието.