Диодни крушки 24V

Филтрирай по категория:
Подреди по:

Електрическата инсталация на превозните средства с дизелов двигател, както и тази на тежкотоварните машини и автобусите, е пригодена да работи с мощност 24V. Това задължава нас, в онлайн авто-магазин Тонекс 1 да предложим адекватен асортимент от лампи за светлинно-сигналната им инсталация. Колекцията ни от диодни крушки 24V ще удовлетвори дори по-придирчивите ни клиенти.

Защо да заложите на LED технологията?

Светодиодната технология в момента доминира пазара при източниците на светлина, заменяйки старата лампа с волфрамова жичка. В електрическата автоинсталация тя също заема един солиден дял, отнемайки постепенно лидерството на ксеноновото и халогенното осветление. Причините да замените старите крушки със светодиодни не са никак малко.

От една страна, това е продукт,  гарантиращ почти пълна възвръщаемост на направената инвестиция. Влагайки днес една скромна сума за цялостна подмяна на осветлението – интериорно и външно, няма да ви се налага да мислите повече за светлинно сигнализационната инсталация на колата си в продължение на години.

LED авто крушките имат изключително дълъг работен живот – до 75 000 часа при някои модели. Освен това, те са значително по-малък консуматор на електрическа енергия, включително 24 волтовите разработки. При светене, диодната крушка не отделя почти никаква топлина, а да не подценяваме и факта, че тя е много устойчива на вибрациите по време на движение, които се явяват допълнително натоварващ фактор.

Внезапното изгасване на светлините, често по време на движение и без знанието на водача, е предпоставка за сериозни пътни произшествия. С LED лампите вероятността за подобен проблем е минимална. Ето защо тази категория осветители включва всички видове лампи, нужни на автомобилната система – за фарове, за габарит и стоп и за табло.

За да ви улесним в намирането на нужния ви продукт, ние сме обособили диодните крушки 24V в самостоятелни подраздели, съответно: за фаровете, за стоповете и габаритите, и за таблото на вашия автомобил. Всички продукти, предлагани при нас са преминали задължителните тестови изпитания и отговарят на всички съвременни стандарти за качество.

Предлагаме подходящи решения за всички модели и марки превозни средства, чиято електрическа инсталация работи на 24V напрежение, включително за по-старите серии. Наред с високото качество на артикулите, в онлайн магазина ни ще откриете и едни от най-ниските цени за авто-осветление.

За да подмените старите крушки със светодиодни не е задължително да влагате много пари, но в дългосрочен план ще установите, че това е една изключително разумна инвестиция. Покупката на лампи от електронен магазин за авто аксесоари е не по-малко рентабилно решение. С наша помощ ще си спестите пари, време и излишни усилия.