Диодни крушки за табло 24V

Подреди по:

Крушките за табло задействат индикаторите на различни функционални процеси в автомобила. Функциите на почти всички авточасти, аксесоари течности и светлини, са маркирани чрез изображение върху таблото. Така се осъществява лесно контролът им по време на шофиране, а от него зависи качеството на двигателната активност, а често и безопасността на водачът.

Всяка марка и модел превозно средство се отличава със своя география на арматурното табло. Иконките светят с различни цветове и интензивност, в зависимост от спецификата на операцията. Това определя присъствието на няколко вида крушки на таблото, и превръща изборът на осветление за тази зона от автомобила в дейност за професионалисти.

Светодиоди

Категорията диодни крушки 24 V съдържа ярки и спестяващи над 30% електроенергия осветителни тела, с универсално приложение. Светодиодът  насочва светлината си в права линия и е с открояващ се интензитет на цвета, което обяснява широката му приложимост в авто осветлението. Яркостта е резултат от комбинация на класически син светодиод (съчетание на галий-индий-калай елементи) с жълт фосфор, и оформя светлинен лъч в наситен интензивен оттенък на бялото.

LED лампичките са компактни, с висока устойчивост на вибрации и по-дълъг живот от редица други познати източници на осветление. Основното им предимство – ярката спектърна гама, е допълнено с природосъобразната и безвредна за околната среда и човек конструкция. Отличната работа при ниски градуси им отрежда предимство пред конкурентното авто осветление.

Селекцията ни представя изделия с LED дизайн за универсално приложение. Сред продуктите са налични конструкции с цокъл и плафонни модели, за мигащи светлини и лампи върху арматурно табло на различни машини. Продуктите са предварително тествани и изключително устойчиви на вибрации.

С цокли

Продуктите за фасунга се предлагат в блистер от 2 бр. . Откриват се с цокъл в няколко разновидности, което определя приспособимостта им към дизайнът на голямо разнообразие от марки и модели. Осветлението върху таблото е продукт на различен вид източници, обединени единствено от компактен размер.

Цокълът е основен отличителен белег, според който се подбира подходящо осветително тяло. Категорията ни представя основните типове – със странични щифтове, и с пластина с метални контакти (т.нар. “крокодилски“), предимно в BA9s и W5W T10 размери.

BA9s цоклите са от антикорозионна и защитена от ръжда сплав, отвеждаща излъчваната топлина при работа на крушките.. Материалът върху останалите модели оказва същият ефект. Всички осигуряват дълготрайна и комфортна експлоатация.

За плафони

Плафонът от няколко лампички е все по-предпочитан и за интериорно осветление на превозни средства. В селекцията ни присъстват LED лампи за плафони, съчетаващи дълготрайна мощна светлина, благоприятствана от металният обков на лампичката.

Плафон за табло предоставя освен гаранция за пълна техническа безопасност при шофиране, също и много уютен интериор. Продуктите ни са универсален модел за различни видове и марки превозни средства. Конструкцията се инсталира без проблем на местата на W5W/C5W/C10W крушки, чрез двойнозалепваща лентичка.