Аксесоари и козметика

Филтрирай по категория:
Подреди по:

Автокозметиката и аксесоарите за превозни средства понякога са възприемани като второстепенно оборудване, но всъщност нормалното придвижване, безопасността на удобството на водачите са невъзможни без присъствието им. Не само за автомобилите, но и за тежкотоварните камиони, селскостопански машини, мотоциклети и велосипеди е необходима съвкупност от технически детайли за видимостта, видимостта и безопасността на шофьорите, както и за доброто състояние на машината.

Тонекс 1 разполага с всички необходими авто принадлежности и аксесоари за ремаркета, каравани, мотоциклети и велосипеди. Огромното разнообразие е разпределено в тематични категории и откриването на точният продукт става много бързо и лесно. Сред категориите се откриват и всякакъв тип инструменти за ремонт и монтаж, адаптери за мобилни устройства, стелки от гума и плат, ветробрани и фолио за стъкла, подлакътници и цялото обзавеждане, което ви е нужно за път.

Козметика и помощни принадлежности

Почистването, освежаването и полирането на бронята са важна част от поддръжката на превозно средство. В специалният раздел ще откриете ароматни и мощни почистващи препарати, четки, полиращи гумички (вкл. и от естествена вълна), цветни и прозрачни пасти, маркери против драскотини, заедно с препарати против корозия на шаси.

Тук присъства и първокласна нано защита за стъкло, комплекти за възстановяване на пукнатини върху стъкла и фарове, заедно със спрей за спукани гуми, и модерни маркери за оцветяването им. Разбира се, не сме пропуснали и богатата гама зимна козметика, включително универсални вериги за сняг, печки за купе, течност за чистачки и добавки против замръзване на гориво.

Допълнителните аксесоари за превозно средство често са толкова важни, колкото основните авто части. Стъкла за странични огледала, вътрешни огледала за обратно виждане, огледала за мъртва точка, комплекти допълнителни светлини в модерен стил, светлоотразителни лепенки и дори сигнален конус, можете за закупите изгодно и бързо.

Освен тях, магазинът ни разполага с атрактивни спортни алуминиеви педали, цветни и ярки калъфи за волан, запалка за различни модели коли, пепелник с осветление, букса за ремарке, кабели за подаване на ток, клеми за акумулатори и хиляди други детайли. За удобството ви се грижат също и Bluetooth трансмитер, шумоизолиращо фолио и USB зарядни устройства.

Мото, вело и ТИР аксесоари

Категориите са задължителното място за всеки водач. Пропускането на важна част от оборудването може да е опасна при откритите от всички страни возила. Велосипедите например се нуждаят от разнообразен размер гуми, каквито в магазина ни присъстват в голямо разнообразие, както и кошница, седалка, педали, крачна помпа и фар със сирена. Предоставили сме и комплекти светлини, светлоотразители за спици, алуминиеви капачки за гуми и дори бутилка за вода.

Мотоциклетистите могат да открият цялата необходима гама сигнални светлини, като сред тях се открояват ярките диодни LED мигачи и стопове, както и модерна ксенонова система. Освен тях, предлагаме ръкохватки и тапи за кормило, огледала, външни гуми, компресор за гуми с лепило, заедно с куфар за багажник.

Протекторите за тяло и глава всъщност са също толкова значими, колкото и двете гуми на колело и мотоциклет. Пълен комплект стандартни и кросови каски за мотор, ръкавици, наколенници, налакътници и ризници са на разположение в размер за деца и възрастни.

Тежкотоварните камиони са с различен капацитет и спазват извънградски изисквания при шофиране. При нас, собствениците на транспортни фирми могат да закупят сигнални и аварийни светлини с мощни диодни лампи, светлоотразителни табели и лепенки за ограничение на скоростта, халогенни фарове и  LED ленти.

Към тях присъстват и задължителното въжета и мрежи за товари, помпа за източване и туба за гориво, цедки против кражба на горивна смес, предпазни колани, огледала и електронните принадлежности. Те се грижат за мобилността и комфортът при пътуване с хладилна кутия, дистанционни аларми, USB зарядни устройства, Bluetooth FM трансмитери и познатите принадлежности за комфорт в купето.

Ремарке и каравана

Прикачването на ремарке не е съвсем лесна процедура. То е свързано с добавяне на пълен комплект осветление, което става чрез огромен брой кабели, прикрепени към специална букса за различен брой пинове. Освен нея, разполагаме и с пълен комплект LED осветление, светлоотразители и декоративни диодни ленти.

Освен тях, можете да закупите почистващи препарати и четки, туби за гориво, помпи за източване, диодни плафони, зарядно устройство, колани за товар, пожарогасители и всички аксесоари за стандартно превозно средство. Цената на всички продукти ще ви допадне, защото е изключително изгодна.