Добавка против замръзване на нафтата до -47°C MANNOL

20.00лв.

Модел: 539996721
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Добавка против замръзване на нафтат... × 1 бр.

Цена: 20.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Добавка против замръзване на нафтата Winter Diesel - 250ml

MANNOL Winter Diesel 1: 1000 е добавка, която предотвратява развитието на парафинови кристали в дизелово гориво при ниски температури. Благодарение на депресорния ефект на анти-гела, блокирането на филтрите и горивните пътища е предотвратено. Анти-гелът намалява ограничителната температура на филтрирането (до -36 ° C) и температурата на замръзване (до -47 ° C) на дизеловото гориво, но също така оптимизира работата на горивната система при ниските температури. Изгаря напълно, без да образува остатъци от пепел.

Препоръчително е да добавите Winter Diesel точно преди или веднага след всяко зареждане, започващо през есента, в съотношение 1:1000 (250 ml анти-гел до 250 l гориво).

ВНИМАНИЕ! 
Добавката е чувствителна към студ и е ефективна само когато се смеси с дизелово гориво. Winter Diesel никога не трябва да се съхранява в неотопляеми помещения поради опасност от замръзване. Ако всъщност е изложен на студ, продуктът ще стане твърд и едва течлив. Winter Diesel трябва да се добави към горивото само когато е хладен и течен, след като се загрее при стайна температура, за да стане използваем отново.