Дълбоко почистваща пяна Tuff Stuff 500мл STP®

22.00лв.

Модел: 659703747
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Дълбоко почистваща пяна Tuff Stuff ... × 1 бр.

Цена: 22.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

STP® Tuff Stuff Многофункционалната пяна за почистване на  мръсотията в дълбочина и помага за възстановяване на истинския цвят и външен вид. Мощната формула е ефективна на много различни повърхности, включително тапицерия на автомобили, подови настилки, боядисани стени, плочки и дори работи върху петна върху плат по меки мебели, килим и винил.

Ако ви интересува къде е най-ниската за мощния препарат Tuff Stuff цена, то нашият магазин със сигурност ще се класира на челни позиции. Качеството на продуктите винаги има огромно значение, но не по-малко важна е и финансовата им стойност. Искате почистващ препарат от ново поколение на възможно най-достъпна цена? Имате късмет, защото ние ви предлагаме точно това.

Почистване и възстановяване

Мултифункционалната почистваща пяна Tuff Stuff има две изключително важни свойства. Специалната ѝ формула не само успява да проникне в дълбочина и да премахне напълно дори старите и упорити замърсявания, но и помага за възстановяването на цветовете и първоначалното състояние на повърхностите и материите. Докато другите препарати причиняват избеляване, то този препарат чисти, без да отнема цвета на материалите.

Именно мощната формула на пяната Tuff Stuff е причина за нейната широка популярност в цял свят. Докато болшинството почистващи емулсии са строго фиксирани върху само един материал, този чисти почти всички повърхности и тъкани. Пяната чисти успешно както тапицериите в купето на автомобила, така и меките подови настилки у дома – килими, мокети, дамаски на мебелите.

Освен това с нея можете да почистите до блясък керамичните плочки в банята и кухнята, както и всички видове подови настилки, като теракота, гранитогрес, мрамор и мозайка. Може да се използва и за дълбоко почистване на боядисани стени, като премахва замърсяванията, без да изсветлява цветовете и оставя неравномерни петна. Почистването на покрития от винил е напълно допустимо с този препарат, както и премахването на петна от мека мебел.

Мултифункционалната почистваща пяна Tuff Stuff се предлага в готова за употреба форма в удобен флакон със спрей-пулверизатор. За да почистите автомобила си или обзавеждането у дома не ви е нужна специална подготовка и предварително дозиране на препарата. Просто напръскайте замърсените повърхности от известно разстояние и почистете с мека кърпа. При стари и упорити замърсявания, пяната може да се остави да действа известно време.

Разклатете преди употреба!

Пазаете от попадане в очите, устата и носа. Съхранявайте далеч от малки деца.

Иновативна технология за бързо разграждане на мръсотията

Мултифункционалната пяна за сухо пране ви позволява да почистите идеално и върнете първоначалния вид на тапицерията в автомобила си, както и тази на домашните мебели. Всъщност, формулата на продукта е иновативна, което помага на продукта да бъде безпощаден към замърсявания с всякакъв произход. Храни, мазнини, прах, химикали – нямат никакъв шанс срещу Tuff Stuff.

Препаратът с произход САЩ е разработен по специална технология, която му позволява да проникне в дълбочина и разгради бързо повечето познати видове замърсители. С него могат да се премахнат напълно дори стари, засъхнали и упорити петна, така че не бързайте да мислите за покупка на нов диван или претапициране. Ще си спестите средства и за нова дамаска на седалките в колата.

Продуктът е разработен под формата на активна пяна за сухо пране. Активните почистващи агенти имат високо пенообразуващо свойство, благодарение на което замърсителите биват изведени на повърхността, откъдето е супер лесно да бъдат премахнати. Идеален продукт за чистене на всякакви миещи се и перящи се материи. Действа ефективно върху боядисани повърхности, без да причинява избеляване на цветовете.

Нещо повече, мултифункционалната пяна за почистване на тапицерия Tuff Stuff помага за възстановяването на оригиналните цветове и външен вид на материите. Действа еднакво ефективно на тъкани от памук и вълна, както и на материи, съставени от синтетични влакна. Поради тази причина е отлично средство за възстановяване и поддържане добрия облик на меките настилки в дома.

Изкуствените и естествени материи не са единственият обект на обработка с пяната. Препаратът не се ограничава само до един вид основа, а действа също толкова агресивно срещу мръсотията и петната, засягащи твърди основи като хром, санитария, керамика, дърво, метал и т.н. Това е перфектният детергент, с който можете да върнете свежия облик на домакинските уреди, стените, стенните облицовки, вентилатори, дограма и т.н.

Без омокряне, създаващо допълнителен хаос

Прането на килими и мебелни дамаски с вода е трудно изпълним процес, който, поради неговата сложност отлагаме твърде дълго. С времето се натрупва толкова много мръсотия, че се налага да четкаме твърде силно и използваме прекалено агресивни химикали. Резултатът е необратимо повредени тъкани и твърди повърхности.

Ние ви даваме едно чудесно решение – активна пяна за сухо пране на тапицерия, килими, мокети, матраци и др. Наличието на средство, което ви спестява нуждата да използвате вода за обстойно чистене в дълбочина, позволява да го правите по-често. Не отлагайте повече изпирането на замърсените тъкани, заради допълнителния хаос, който мокренето винаги създава.

Препаратът ви дава множество предимства, сред които:

  • Възможност да перете замърсените материи през всеки годишен сезон;
  • Да почиствате тъкани без да ги сваляте от местата им – обикновено това е доста трудно, а понякога и невъзможно;
  • Елиминира технологичното време за изсъхване на мокрите дамаски и килими;
  • Липсата на мокър процес увеличава извеждането на замърсителите на повърхността;
  • Бързо, лесно и удобно средство за поддържане на дома и колата в безупречен вид;
  • Освежава цветовете и премахва неприятните миризми от цигарен дим и урина от домашните любимци.

Активната пяна за сухо почистване трябва да присъства във всеки дом. Тя позволява да действате незабавно, когато децата ви нацапат дамаските и мокета с храна и сокове, а също и в случай че домашният ви любимец направи „беля”. Когато това се случи през зимата, обикновеното изпиране е напълно невъзможно. На помощ идва средството, позволяващо ни да перем без да мокрим дамаските и подовите постелки.

Хигиенните мероприятия не бива да бъдат отлагани. Не само с времето замърсяванията стават по-трудни за премахване, но и присъствието им в дома и автомобила създава неблагоприятна за обитателите среда. Наличието на суха пяна за почистване дава възможност за бърза реакция, независимо от климатичните условия. След операцията можете спокойно да използвате меката мебел, както и да потеглите на път с колата си.

Съвети за правилна употреба

Ефективността на активната пяна за почистване на дамаски зависи в огромна степен от правилното ѝ използване. Ето защо препоръчваме винаги да следвате стриктно указанията на производителя за работа с препарата, на които ще отделим допълнително внимание. На първо място е желателно да разклатите добре флакона преди апликация. Така съдържанието преминава в концентрирана пенообразна форма.

Флаконът, съдържащ почистващата суха пяна за тапицерия трябва да се държи вертикално по време на апликацията. Наклонът би променил състоянието на активното вещество и би затруднил пулверизацията. Аерозолните частици трябва да са фини, за да може пяната да се разпредели равномерно по замърсените повърхности.

Задължително оставете нанесения препарат за сухо пране на тапицерия върху повърхността за най-малко 30-40 секунди. След това можете да отстраните остатъците от пяната, използвайки влажна кърпа, гъба или четка. Твърдостта на четката трябва да съобразена с вида на основата – плат, подова настилка, лакирано дърво, боядисана стена и т.н.

Съхранявайте активната суха пяна за дамаски съобразно указанията на производителя. Дръжте на защитено от влага проветриво място, далеч от пряка слънчева светлина и източници на топлина. Не допускайте съхранение при минусови температури, тъй като замръзването може да се отрази на химичния състав и свойствата на емулсията.