Зимна автокозметика

Подреди по:

Зимната автокозметика е точно толкова важна за функционирането на автомобила ви през зимата, колкото подходящите гуми и вериги. Няма как да пропуснете да  я закупите преди коледната си отпуска, тъй като излагате на опасност целостта на машината, както и собствената си безопасност. За щастие, магазин Тонекс 1 е оформил най-полезната за всяко превозна средство селекция, където се намира огромно разнообразие от практически уреди, течности за чистачки и добавки за гориво, както и дори багажник за ски.

Подгответе се за заслужена почивка, след като изберете най-подходящите за превозното ви средство приспособления, които ще поддържат машината ви в отлично състояние. След това, бихте могли да се придвижите и сред най-дълбоките преспи на най-затънтената провинция. Цените, които предлагаме за продуктите ни, са на изключително изгодни в сравнение със средната стойност на зимна автокозметика.

Течности, добавки, спрейове

Понякога горивото замръзва, или пък не можете да стартирате двигателя заради понижената флуидност на маслото. пециално за тези ситуации световноизвестните производители разработват продукти, които предлагаме в богатият на каталог. Те предотвратяват ефективно замръзването на бензин, дизел и нафта, като стопира появата на парафинови кристали, характерна за минусовите температури.

Те понижават още повече фабрично зададените градуси на замръзване на маслото, като същевременно се повишават флуидността и смазочните функции на маслото. Първокласните антигелове на XADO съдържат освен ревитализант и модификатор, който повишава цетановото число. Това означава, че горивната система не само ще бъде напълно оптимизирана и с удължена експлоатация, но и горивото ще бъде предпазено от окиси и налепи. Продуктите изгарят напълно, без остатъчни вредни емисии, нагари и неприятни прахови частици в маслото.

Зимната течност за чистачки е невероятно необходима покупка. Състоянието на предното ви стъкло осигурява безопасността при шофиране. Предложенията в селекцията са продукт на световноизвестната марка Bardahl, която ще почиства ефективно предното ви стъкло до гранична температура от  – 20 градуса. В селекцията са налични и ефективните й фирмени препарати за премахване на вредните водни примеси от горивото, които предотвратяват корозията на метални части..

 В магазинът са налични също толкова значими като описаните по-горе продукти, спрейове за замръзнали ключалки, стъкла и уплътнения на вратите  - изключително необходима автокозметика, която трябва да вземете със себе си при потегляне на дълъг път. Те са продукти с мощни смазочни съставки и ще предотвратят ледените висулки върху металните части на колата ви, дори и при температури над -20 градуса.

За личната ви сигурност по време на шофиране можете да се спрете на спреят против изпотяване на стъкла, който може да се използва за автомобилни стъкла, пистови и кросови каски, и дори скиорски очила. Нанасянето му отблъсква водните пари от стъклото и осигурява кристално ясна видимост.

Принадлежности за справяне с ледените висулки

Когато пътувате през зимата, със сигурност трябва да носите в багажника си практически уреди за почистване на сняг. Присъствието на вериги пък се подразбира, особено ако смятате да пътувате с колата, джипа или микробуса си към ски курорт. Ние ви предлагаме освен свръхпроходими универсални вериги за сняг, и изключително актуалните течни вериги, които предоставят отлично сцепление на гумата със заледена настилка, само 10 минути след нанасяне на продукта. Устойчивостта им е минимум 10 км. при силно заледени условия.

Не забраявйте стъргалките за лед и сняг – изключително необходими съоръжения, които в селекцията ни присъстват и във вариант с вградена четка, както и мощен, електрически захранван модел. Тук ще намерите също и стандартните инструменти за превозно средство, като кабели за подаване на ток, и дори компактна печка за автомобил, която ще ви осигури невероятен комфорт в продължение на километри. Цените ни са по-атрактивни дори и от описаните продукти – възползвайте се!