Комплект за възстановяване и полиране на фарове VISBELLA

Комплект за машинно възстановяване и полиране на фарове
Комплект за машинно възстановяване и полиране на фарове
Комплект за машинно възстановяване и полиране на фарове
Комплект за машинно възстановяване и полиране на фарове
00 отзива  0 отзива  |  Напишете отзив

Комплект за машинно възстановяване и полиране на фарове

В наличност 29.80лв.

Модел: 950182035
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Комплект за машинно възстановяване ... × 1 бр.

Цена: 29.80лв.
Направените поръчки се изпращат само след потвърждение по телефон.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с
Общите условия и политиката за лични данни.

Комплект за възстановяване и полиране на фарове

НАЧИН НА УПОТРЕБА :

1. Облепете около фаровете с тиксо.

2. Ръчно или с машина изтъркайте стъклата на фаровете последователно с трите вида шкурки, започвайки с най-едрата.

3. Използвайте оранжевата гъба, за да полирате фаровете с полирпастата (STEP 2) от комплекта.

4. Измийте хубаво фаровете преди следващата процедура.

5. ВАЖНО ! Уверете се, че фаровете не са изложени пряко на слънчева светлина преди стъпка 6.

6. Накрая нанесете УВ защитната паста (STEP 3) с бялата гъба от комплекта.

7. Не мокрете фаровете в следващите 24 часа.

Върнете първоначалния облик на автомобила си

Автомобилът ви се нуждае от качествена и постоянна поддръжка, за да бъде в пълна изправност и да ви осигури безопасно пътуване. Протекторните стъкла на фаровете се замърсяват и захабяват бързо под въздействие на замърсяванията от пътната настилка, газовете от останалите МПС и слънчевата светлина. С уникалния комплект за възстановяване на фарове на Visbella, лесно се премахват всички поражения.

Headlight Restoration Kit, е набор от приспособления и препарати, предназначени да възстановят прозрачността на стъкления фаров протектор. Ефектът от употребата не е само козметичен. Той има значение за вашата сигурност при шофиране, защото с възстановяването на стъклото се увеличава степента на осветеност на пътната настилка и видимостта на автомобила ви за останалите водачи при лоши светлинни условия.

Ние ви предлагаме едно наистина ефективно решение за пълно възстановяване на фарове до оригиналното им състояние. Аксесоарите, включени в комплекта са предназначени за многократна употреба. Единствено тиксото, полиращите пасти и UV защитната паста ще се наложи да купувате допълнително, след изчерпване на наличното количество.

С правилно използване на комплекта могат да се изгладят дребни драскотини, както и да се премахне напълно образувалият се матов слой на повърхността, вследствие на киселинни дъждове, водните пръски от асфалта и варовика, съдържащ се във водата, използвана за измиване на автомобила.

Пълният комплект за полиране на фарове съдържа три вида шкурки, всяка с различна абразивна способност. Желателно е да започнете с най-едрата, като постепенно преминавате към най-фината. Тя ще заглади всички предишни, и нанесените от по-едрите шкурки драскотини.

Шкурката е предоставена под формата на приставка, съвместима със стандартните шкурещи машини. Машинното полиране е по-бързият и удобен вариант, но ако не разполагате с подобен уред, можете да обработите фаровете и ръчно. Операцията ще ви отнеме повече време и усилия, но резултатът ще бъде забележителен.

След като сте изгладили и почистили напълно матиращите стъклото наслоявания със шкурката, следва да нанесете полир-пастата с помощта на оранжевата гъба, включена в комплекта за полиране на фарове. Разнесете внимателно и равномерно по цялата повърхност, включително по външните ръбове. Измийте остатъците от пастата с чиста вода (без почистващ препарат) и подсушете с мека кърпа.

Последният етап от възстановяването включва нанасяне на слънцезащитна емулсия. UV лъчите са една от причините за влошаване състоянието на стъклото, покриващо автомобилния фар. С добра защита, ще запазите дълго постигнатите с комплекта резултати, така че да не ви се налага често да повтаряте процедурата.

Предпазващата течност се нанася равномерно върху фаровете с леки движения. Прави се на ръка. Желателно е този етап да премине на сянка, или поне на място, където автомобилните светлини да не бъдат пряко огрявани от слънчевите лъчи. Важно е през следващите 24 часа обработените участъци да не се мокрят. Процедурата е добре да се изпълни, когато не планирате да пътувате на следващия ден.

Тиксото е много важен компонент от уникалния ни комплект за почистване на фарове. Задължително облепете металните елементи около всеки фар, за да избегнете надраскването им при шкурене и нанасяне на полиращите кремове. Ще се наложи да облепяте фаровете с нова лепенка, между отделните операции, защото по предишната неизбежно ще остават фини частици от изстърганото наслояване и известна част от пастите.

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.