Комплект за възстановяване и полиране на фарове VISBELLA

00 отзива  0 отзива  |  Напишете отзив

Комплект за машинно възстановяване и полиране на фарове

30.00лв.
Модел: 950182035
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Комплект за машинно възстановяване ... × 1 бр.

Цена: 30.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Комплект за възстановяване и полиране на фарове

НАЧИН НА УПОТРЕБА :

1. Облепете около фаровете с тиксо.

2. Ръчно или с машина изтъркайте стъклата на фаровете последователно с трите вида шкурки, започвайки с най-едрата.

3. Използвайте оранжевата гъба, за да полирате фаровете с полирпастата (STEP 2) от комплекта.

4. Измийте хубаво фаровете преди следващата процедура.

5. ВАЖНО ! Уверете се, че фаровете не са изложени пряко на слънчева светлина преди стъпка 6.

6. Накрая нанесете УВ защитната паста (STEP 3) с бялата гъба от комплекта.

7. Не мокрете фаровете в следващите 24 часа.

Върнете първоначалния облик на автомобила си

Автомобилът ви се нуждае от качествена и постоянна поддръжка, за да бъде в пълна изправност и да ви осигури безопасно пътуване. Протекторните стъкла на фаровете се замърсяват и захабяват бързо под въздействие на замърсяванията от пътната настилка, газовете от останалите МПС и слънчевата светлина. С уникалния комплект за възстановяване на фарове на Visbella, лесно се премахват всички поражения.

Headlight Restoration Kit, е набор от приспособления и препарати, предназначени да възстановят прозрачността на стъкления фаров протектор. Ефектът от употребата не е само козметичен. Той има значение за вашата сигурност при шофиране, защото с възстановяването на стъклото се увеличава степента на осветеност на пътната настилка и видимостта на автомобила ви за останалите водачи при лоши светлинни условия.

Ние ви предлагаме едно наистина ефективно решение за пълно възстановяване на фарове до оригиналното им състояние. Аксесоарите, включени в комплекта са предназначени за многократна употреба. Единствено тиксото, полиращите пасти и UV защитната паста ще се наложи да купувате допълнително, след изчерпване на наличното количество.

С правилно използване на комплекта могат да се изгладят дребни драскотини, както и да се премахне напълно образувалият се матов слой на повърхността, вследствие на киселинни дъждове, водните пръски от асфалта и варовика, съдържащ се във водата, използвана за измиване на автомобила.

Пълният комплект за полиране на фарове съдържа три вида шкурки, всяка с различна абразивна способност. Желателно е да започнете с най-едрата, като постепенно преминавате към най-фината. Тя ще заглади всички предишни, и нанесените от по-едрите шкурки драскотини.

Шкурката е предоставена под формата на приставка, съвместима със стандартните шкурещи машини. Машинното полиране е по-бързият и удобен вариант, но ако не разполагате с подобен уред, можете да обработите фаровете и ръчно. Операцията ще ви отнеме повече време и усилия, но резултатът ще бъде забележителен.

След като сте изгладили и почистили напълно матиращите стъклото наслоявания със шкурката, следва да нанесете полир-пастата с помощта на оранжевата гъба, включена в комплекта за полиране на фарове. Разнесете внимателно и равномерно по цялата повърхност, включително по външните ръбове. Измийте остатъците от пастата с чиста вода (без почистващ препарат) и подсушете с мека кърпа.

Последният етап от възстановяването включва нанасяне на слънцезащитна емулсия. UV лъчите са една от причините за влошаване състоянието на стъклото, покриващо автомобилния фар. С добра защита, ще запазите дълго постигнатите с комплекта резултати, така че да не ви се налага често да повтаряте процедурата.

Предпазващата течност се нанася равномерно върху фаровете с леки движения. Прави се на ръка. Желателно е този етап да премине на сянка, или поне на място, където автомобилните светлини да не бъдат пряко огрявани от слънчевите лъчи. Важно е през следващите 24 часа обработените участъци да не се мокрят. Процедурата е добре да се изпълни, когато не планирате да пътувате на следващия ден.

Тиксото е много важен компонент от уникалния ни комплект за почистване на фарове. Задължително облепете металните елементи около всеки фар, за да избегнете надраскването им при шкурене и нанасяне на полиращите кремове. Ще се наложи да облепяте фаровете с нова лепенка, между отделните операции, защото по предишната неизбежно ще остават фини частици от изстърганото наслояване и известна част от пастите.

✅ Нужен ли ми е такъв комплект, след като редовно измивам фаровете на колата си❓

Да, комплект за пълно възстановяване на фаровете е нужен на всеки автомобилист, тъй като стандартното почистване (измиване) на фаровете не може да премахне изцяло матовия слой, образуван вследствие киселинните дъждове, водните пръски от асфалта и варовика, съдържащ се във водата, използвана за измиване на автомобила. С полиране стъклата на фаровете се подобрява светлопропускливостта, така че пътното платно да бъде отново качествено осветено.

✅ Защо да се снабдявам с комплект за машинно възстановяване на фарове, след като мога да закарам колата си в специализиран авто сервиз, където да го направят професионално❓

Снабдявайки се с този специален комплект за почистване и полиране на фарове, вие спестявате не малка сума пари. Целият комплект е на цената на еднократна процедура в повечето автосервизи, а той е предназначен за многократна употреба. Освен това, уверяваме ви, че по-качествено и внимателно от вас, никой няма да се погрижи за колата ви.

✅ Задължително ли е да нанеса UV защитната паста в края на процедурата❓

Нито една стъпка от инструкциите, които сме ви предоставили не е задължителна, но стриктното им следване, ви гарантира максимално задоволителни резултати. UV полиращата паста има специални защитни свойства, благодарение на които ще отложите далеч във времето следващата операция по възстановяване на фаровете на колата си.
Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.