заличаване на драскотини по автомобила паста за премахване на драскотини

Паста за заличаване на драскотини P.P MC308

16.00лв. 14.00лв.
Модел: 200MC308
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Паста за заличаване на драскотини P... × 1 бр.

Цена: 14.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Доста често може да надраскаме колата си, случайно. Леките драскотини, които могат да се появят всекидневно върху повърхността, сега може да заличите и сами. Доверете се на пастата MC P.P, който е иновативен и напълно нов продукт. Едни от най-ефективните продукти за домашна употреба в световен мащаб и със страхотно действие след себе си. Абразивна паста, която перфектно изглажда повърхността. Висококачествена е предназначена за драскотини на кола представлява мощна формула, която може да изглади надрасканите повърхности в две фази. Тези две фази се състоят от запълваща и полираща. Това не означава, че пастата би се справила с дълбоки драскотини и напуквания. Както и с наранявания по колата след удари например. Към тази невероятна формула, ние добавихме и гъба с микрофибърно покритие, която ще е с вас при борбата с драскотините.

Пастата съдържа в себе си висококачествени компоненти от восък, които действат дълбоко и заличават надраскванията. Използва се лесно и бързо, което ви спестява време и излишна енергия. Направена е по напълно икономичен начин. Необходими са няколко изтисквания от нея за да обработите определеното място. Продуктът пристига в комплект с гъба за максимално улеснение по време на работа. Тя може да се пере и по този начин да бъде използвана многократно. Продуктът е предназначен за домашна употреба. А малката опаковка в която е съхранен материала я прави лесно преносима. Сложете я в багажника, жабката и бъдете сигурни, че винаги ще ви е под ръка. Компактна и удобна за всеки потребител.

P.P MC308 Scratch Clear kit е може би най-добрата паста за драскотини по автомобилното купе. Ние ви предлагаме този комплект за бърз ремонт на автомобила на изключително изгодна цена. С него можете бързо и лесно да премахвате леки драскотини не само по автомобила си, но и по металния корпус на домакинските уреди. Формулата на продукта е разработена специално за любителска употреба.

Как работи пастата за премахване на драскотини?

Средствата за премахване на леки механични повреди по каросерията на автомобилите представляват дву-етапни компоненти от паста и политура. Те са предназначени да се справят с незначителни несъвършенства по лаковото покритие на автомобила. Тези несъвършенства могат да включват следи от избеляване, фини драскотини, окисление и други дефекти, които могат да влошат цялостния външен вид на автомобила.

Добрите продукти, сред които е и тази паста за кола за драскотини, имат сходен принцип на работа, който включва:

Абразивно действие

Тези продукти съдържат абразивни частици, които могат да варират от много фини до умерено абразивни, в зависимост от конкретния продукт. Абразивните частици са суспендирани в течно или кремообразно вещество.

Когато се нанасят върху увредената зона, абразивните частици спомагат за нежното отстраняване на тънък слой от лака или боята, в зависимост от дълбочината на несъвършенството. Този процес често се нарича "изравняване на боята".

Запълване и изглаждане

В допълнение към абразивите, някои препарати за отстраняване на драскотини съдържат пълнители или полимери. Те помагат за временно запълване на драскотините и следите от напукване на лака, като ги правят по-малко видими. Полимерите също така могат да помогнат за подобряване на блясъка на боята. Важно е обаче да се отбележи, че тези пълнители осигуряват временно подобрение и драскотините може да станат видими отново след определено време.

Полиране

 След нанасяне на активното вещество - паста за драскотини по кола, е изключително важно да се полира третираната зона с чиста, мека микрофибърна кърпа, за да се отстранят всички остатъци и да се разкрие подобрения външен вид на метала. В някои случаи може да се използва довършителен или полиращ продукт за допълнително рафиниране на повърхността и подобряване на блясъка.

Особености на използването на възстановяващия комплект

Преди да започнете да използвате комплекта за възстановяване на металните части на своята кола, е важно да познавате добре тънкостите на приложение на този вид продукти. Това ще ви помогне да постигнете резултатите, които очаквате, за да избегнете влошаване на състоянието на своя автомобил. Едва ли бихте искали да осъзнаете, че сте хвърлили парите си на вятъра.

И така, първият важен въпрос засяга начина на нанасяне на продукта. Това може да стане по два начина – ръчно или с помощта на полираща машина. Обикновено „Направи си сам” проектите се изпълняват ръчно, докато професионалните продукти се полагат машинно. Нанасянето може да се направи с микрофибърна кърпа или със специална гъба, каквато е включена в опаковката на нашата паста за премахване на драскотини.

Апликаторната гъба е по-добър вариант, тъй като и материалът, и неговата структура помагат за равномерно разнасяне на продукта върху засегнатата област. С машината за полиране процесът е по-ефективен и може да доведе до по-добри резултати, но работата с такъв тип инструменти изисква известни умения за ефективно използване.

Другият важен въпрос засяга защитата на прозрачното лаково покритие по корпуса на автомобила. Повечето превозни средства имат слой прозрачно покритие върху основния слой боя. Средствата за заличаване на драскотини по кола трябва да се използват внимателно, за да се избегне премахването или повредата на това прозрачно покритие.

По-дълбоки или по-сериозни повреди, които проникват през прозрачното покритие и достигат до основния слой боя, може да изискват по-сериозен ремонт, включително професионално пребоядисване.

Пастите, с които могат да се скрият драскотините по корпуса на един автомобил, могат да се възприемат като част от средствата за авто поддръжка. Тези емулсии ви помагат да поддържате добрия външен вид на колата си, но предназначението им е само за отстраняване на някои дребни дефекти. По-сериозни щети по боята на автомобила изискват вниманието на специалист.

Защо трябва да имате този комплект под ръка?

Нашата паста за драскотини на кола принадлежи към група продукти, предназначени да се справят с малки драскотини и несъвършенства по повърхността на боята на автомобилите. Тя предлага рентабилно и удобно решение за поддържане и възстановяване на външния вид на превозните средства изцяло в домашни условия.

Сред многобройните плюсове на възстановяващата козметика за авто боя можем да изтъкнем също:

  • Рентабилност;
  • Лекота на употреба;
  • Пестене на време;
  • Гъвкавост и адаптивност;
  • Защита срещу по-нататъшно увреждане на боята;
  • Удобство;
  • Запазване високата финансова стойност на превозното средство при препродажба;
  • Неинвазивен и екологично чист метод за поддръжка на автомобила.

Нека разгледаме в детайли всяко от изброените предимства. На първо място, пастите и другите видове коректори за заличаване на драскотини по колата са рентабилна алтернатива на професионалните ремонти и боядисване, които обикновено са доста скъпи. Направи си сам ентусиастите могат да постигнат задоволителни резултати с минимална инвестиция, тъй като тези продукти са по-достъпни от професионалните услуги.

Не по-малко важно е, че комплектите за премахване на драскотини по колата в домашни условия са изключително лесни за употреба. Предлагат се с ясни и лесни за следване инструкции, заедно с аксесоарите, необходими за правилна апликация на продукта. Процесът обикновено включва нанасяне на пастата върху засегнатата област, внимателно втриване и след това полиране на повърхността до блясък.

Времето е ресурс, който при някои хора е винаги в недостиг. Докато професионалното детайлизиране може да отнеме часове или дори дни, пастите за отстраняване на драскотини осигуряват по-бързи резултати. Много дребни несъвършенства могат да бъдат отстранени в рамките на няколко часа, което позволява на собствениците на превозни средства да спестят време, като същевременно постигат значителни подобрения във външния вид на автомобила си.

Въпросните емулсии не се ограничават до премахване на драскотини по корпуса на превозните средства. Те също така могат да помогнат за елиминирането на петна от окисляване, водни пръски и други незначителни несъвършенства по повърхността на боята на автомобила. Тази гъвкавост ги прави ценни за справяне с редица козметични проблеми, които притесняват всеки собственик на автомобил.

Добрата паста за драскотини съдържа защитни елементи, които предпазват боята от бъдещо увреждане. Образувайки защитен слой върху третираната зона, тези средства могат да предотвратят допълнителни драскотини и UV щети по автомобила. Полиращото средство в комплекта обикновено съдържа UV филтър, който защитава цвета от избеляване.

Комплектите за бърз домашен ремонт на боята се предлагат в магазините за авто аксесоари, включително онлайн, което ги прави лесно достъпни. Това удобство позволява на собствениците на превозни средства да се справят с незначителни проблеми с боята без необходимост от използване на скъпи професионални услуги.

Поддържането на екстериора на автомобила в добро състояние е от съществено значение за запазване на финансовата му стойност при препродажба. Използването на препарат за премахване на драскотини по колата за отстраняване на дребни несъвършенства може да гарантира, че превозното средство ще запази своята привлекателност за потенциалните купувачи.

За разлика от по-обширните методи за ремонт, като пребоядисване, пастите са неинвазивно средство. Те не променят оригиналната фабрична боя, а напротив - гарантират запазването на целостта и оригиналната визия на автомобила. Освен това, тази гама препарати са универсални. Пастата P.P MC308 е подходяща за всички цветове автомобили.

Ние ви гарантираме, че иновативната паста за заличаване на драскотини е напълно безопасна за хората и околната среда. За разлика от някои агресивни химикали, използвани при професионалните ремонти на лаковото покритие, нашият продукт не отделя вредни химикали в околната среда, което го прави надежден и отговорен избор за поддръжка на автомобила.

Защо да закупите комплекта за заличаване на надраскани участъци от нас?

Ако търсите добра паста за премахване на драскотини от кола, нашият онлайн магазин е идеалното място за покупка. Ние ще ви предложим висококачествени продукти на утвърдени производители на изключително ниска цена. Наред с ниските цени на висококачествена автокозметика, ние предлагаме също най-удобния начин за пазаруване.

Ако отново сте надраскали колата докато паркирате и не искате семейната ви половинка да ви критикува за пореден път, купете лесно и напълно дискретно ефективно средство за премахване на драскотини от кола. В комплекта, който ще ви доставим, са включени всички помощни средства за изпълнение на ремонта. Само ние ще знаем вашата тайна, като се ангажираме да я запазим такава.