00 отзива  0 отзива  |  Напишете отзив

Паста за заличаване на драскотини QUIXX

19.80лв.
Модел: QUIXX REMOVER
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Паста за заличаване на драскотини Q... × 1 бр.

Цена: 19.80лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Комплектът за заличаване на драскотини на онлайн магазин Тонекс 1, ви позволява бързо и лесно да заличавате всякакъв вид повърхностни деформации (независимо от цвета на автомобила). Гелът е подходящ за автомобили, мотоциклети, скутери, яхти и др. Ефектът е видим веднага след завършването на процедурата.

Начин на използване:

Нанася се пастата Quixx 1 върху наранената повърхност, с помощта на чистата микрофибърна кърпичка (включена е в комплекта) или друга мека памучна тъкан.

Разтърква се с кръгови движения около 2-3 минути. Обработваната повърхност трябва да е предварително почистена.

Нанася се гел-пастата Quixx 2, която полира до блясък обработваемата повърхност. Използвайте кръгови движения за около 2-3 мин., докато не се постигне ефект на блясък.

При дълбоки надрасквания може да се използва дребната шкурка към комплекта.

10 мин. По-късно се измива обработеното място с топла вода, подсушава се повърхността и драскотината е заличена!

Немската паста за заличаване на драскотини по бронята е продукт №1 в световен мащаб, в което няма нищо случайно. Тя се справя успешно както с минимални, така и със средно и много дълбоки надрасквания, и то без да се изискват абсолютно никакви усилия.

Отново одраскахте вратата на автомобила, а това ще бъде причина за спорове с вашата половинка? Няма да се наложи да защитавате за пореден път шофьорските си умения, защото прикриването на следите е по-лесно от детска игра.

Мощен комплект в две части

Специалната паста за драскотини на кола представлява мощна дву-компонентна формула, която изглажда надрасканите повърхности в две фази – запълваща и полираща. Заличаването на драскотините протича на два етапа, но това съвсем не значи, че ще ви бъде необходимо особено време за изпълнение на операцията.

Към двукомпонентната формула за заличаване на драскотините по колата ви са добавени специална микрофибърна кърпичка и фина шкурка за заглаждане на по-дълбоките надрасквания. Преди да преминете към същинската част от процедурата, е необходимо да почистите добре повърхността със суха кърпа.

Прикриването на уликите от вашето невнимание става чрез нанасяне на гелообразната паста за драскотини по кола, маркирана като №1. Тя притежава свойството да запълва дори най-дълбоките надрасквания, независимо от цвета и вида на авто покритието.

Когато сте запълнили добре надрасканата повърхност с помощта на микрофибърната кърпа, обработеният участък се полира с гела от тубата, маркирана като №2. Важно е да следите номерацията, защото двете туби имат напълно сходна визия.

При обработка на надрасканите повърхности е необходимо да прилагате леки кръгови движения в продължение на около 2-3 минути. Това ще помогне на запълващия гел да проникне в дълбочина и придаде желаната гладкост. По същия начин се използва и №2 полиращата паста за кола за драскотини QUIXX.

Отново с леки кръгови движения, с помощта на меката кърпа, се третира нараненият участък в продължение на 2-3 минути до създаване на равномерен блясък, така че да не остане дори минимален белег от дребния инцидент, който сте претърпели.

Финалният етап от използването на мощната паста за заличаване на драскотини включва обработка на участъка с топла вода. Това се прави не по-рано от 10 минути след нанасяне на гелообразен компонент №2. След измиване, обработеното място се подсушава със суха кърпа и от драскотината няма да има дори следа.

Паста за заличаване на драскотини на кола QUIXX е най-ефективният по рода си продукт в световен мащаб. Доверете се на иновациите в авто-козметиката, разработени във водещи лаборатории на компанията-производител QUIXX Repair System.

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.