00 отзива  0 отзива  |  Напишете отзив

Печка за кола 12V

39.80лв.
Модел: 1520181289
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Печка за кола 12V × 1 бр.

Цена: 39.80лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

  • Захранване: от гнездо за запалка на 12V
  • Мощност на нагревателя : 150W
  • Цвят : черно

Забележки:

Не запушвайте входните и изходните отвори. Когато печката не се използва, буксата трябва да се извади от запалката на автомобила. Печката да се използва само когато двигателят на автомобила работи, иначе има опасност от изтощаване на акумулатора.

Не шофирайте, докато държите устройството в ръка - това е предпоставка за инцидент! Не потапяйте кабела и буксата на уреда във вода или друга течност, тъй като това може да го повреди. Не използвайте уреда, когато захранващия кабел или буксата са мокри или входните и изходните отвори за запушени.

Уредът не трябва да се използва от деца. Не използвайте устройството, ако неговият захранващ кабел е повреден. Проверете редовно захранващия кабел. Използвайте уреда според предназначението му. Не завивайте кабела около уреда, тъй като кабелът може да се повреди. Не поставяйте това или друго устройство близо до въздушната възглавница на автомобила, тъй като това може да причини нараняване.

Онлайн магазин за авто аксесоари Тонекс 1 ви предлага вентилаторна ел печка за кола на изключително ниска цена. Уредът е с мултифункционално предназначение. Може да послужи за размразяване на скреж по прозорците, а също и за отопление през зимата. През лятото с нея може да се осигури оптимално вентилиране на въздуха в автомобилното купе.

Приложение

Болшинството автомобили имат фабрично внедрени от производителя печки за кола, чието предназначение е да вкарват топъл въздух в купето при неблагоприятни климатични условия. Тяхното разположение е скрито, за да не се претрупва интериора на автомобилите с голям брой компоненти.

С времето, а и поради ред технически причини, печката, вложена фабрично, се оказва в неизправност, или е умишлено премахната от автомобилната уредба. Тогава е нужно да се намери друг топлинен източник, който да осигури благоприятна температура в колата по време на пътуване.

Един удачен вариант е да се включи допълнителна (външна) печка за кола в запалката, която да поддържа температурата в купето подходяща за едно комфортно пътуване. Предимството на такъв отоплителен уред е, че е опционален. Извеждането му от автомобила не представлява проблем. За целта е нужно просто буксата на печката да се изключи от изхода на запалката.

По желание, вентилаторната печка на ток за кола е възможно да стане постоянен компонент от интериора на превозното средство. В основата на уреда е добавена стойка, позволяваща трайно фиксиране посредством укрепителни елементи. Така ще бъдат използвани и двете ѝ функции – отопление и охлаждане през различните сезони.

Една от причините да закупите този модел печка за кола 12V, освен достъпната цена, е елегантният ѝ дизайн и компактен корпус. Дизайнът е разработен специално с идеята отоплителят да се съчетае перфектно с всеки интериор на превозните средства. Фиксирана към таблото, печката няма да създава усещане за претрупаност, а ще се слее плавно с визията на салона.

Минимална консумация – максимален коефициент на полезно действие

С електрическата печка за кола, високите цени на оригиналните отоплители няма да ви притесняват. Няма да ви притеснява и свръхконсумацията на електрическа енергия от акумулатора, защото авто духалката е с мощност на нагревателя от едва 150W. В същото време, уредът има високо коефициент на топлоотдаване, достигайки и поддържайки желаните температурни нива.

Предимство на конкретната електрическа печка за автомобил 12V, е въртящата се стойка, с която е оборудвана. Тя позволява насочване на горещия въздух в конкретна или в различни посоки по време на работа. По този начин се отоплява цялото купе, като се създава нужния комфорт и на водача, и на пасажерите.

Вентилаторната печка за автомобил отговаря на установените норми и стандарти за съвместимост с автомобилната уредба. Корпусът ѝ е с размери: 16см х 11.5см х 9.5см – идеална големина, така че да бъде налице желаната ефективност, без уредът да пречи по никакъв начин на управлението на превозното средство.

Не търсете повече други печки за автомобили. Ние ви предлагаме първокласен отоплител, проектиран специално за целта. Не ви препоръчваме да използвате в колата си уреди, чието оригинално предназначение не е да бъдат част от електрическата инсталация и салона на който и да е вид МПС. Това може да причини неизправност на акумулатора и електрическата авто-система.

✅ Колко често се налага да се използва външна вентилаторна печка в един автомобил❓

За много хора е странно, че на пазара се предлагат електрически печки тип духалки, предназначени за използване в автомобили. Истината е, че много рядко се налага купето на лек автомобил да се отоплява по този начин. Вентилаторната печка е всъщност спасително решение в каравани и кемпери, както и по време на къмпингуване и лагеруване, когато температурите нощем достигнат некомфортно ниски стойности. Включена в запалката на колата, печката осигурява нужната топлина.

✅ Може ли печката да се използва и у дома, тоест да се включи в битов контакт❓

Не, по няколко причини. На първо място ще ви е нужен стандартен дву-пинов щепсел, за да включите духалката за кола в контакта на домашната електрическа инсталация. Нужен ви е и адаптер, който да преобразува стандартното 220V напрежение в 12V, на каквото печката се захранва. Иначе съществува риск уредът да се повреди фатално. Не ви съветваме да правите подобни експерименти.

✅ Гарантирани ли са качеството и безопасността на този електрически уред❓

Да, стига да спазвате инструкциите за правилна работа с вентилаторния отоплителен уред. Обърнете специално внимание на забележките, които сме поместили в началото на описанието на конкретния продукт. Имайте предвид, че правото на връщане на продукта се губи при повреди, причинени от неправилното му използване.
Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.