00 отзива  0 отзива  |  Напишете отзив

Полир паста за стъкла 300ml NIGRIN

14.90лв.

Модел: 73917
Наличност: няма


NIGRIN Performance Scheiben-Politur е препарат за полиране и почистване на автостъкла. Отстранява упорити, проникнали дълбоко остатъци от мръсотия. 

Повишава сигурността при шофиране като увеличава видимостта при тъмнина, дъжд и намалява заслепяването. Образува прозрачен филм върху стъклото.

Има много причини да се снабдите с полир паста за стъкло, и още повече да заложите не на друг, а на немския продукт NIGRIN Performance Scheiben-Politur (300ml). Всеки собственик на автомобил би трябвало да се погрижи за доброто му състояние, и особено за детайлите, които имат пряко отношение към комфортното и безопасно шофиране.

Принцип на работа и предимства

Пастата за полиране на автостъкла намалява износването на чистачките, оптимизира тяхната функционалност и увеличава експлоатационния им живот. Тя притежава свойството да прониква на достатъчна дълбочина в структурата на стъклото, така че да отстрани с лекота дълбоко проникнали замърсявания.

Уникалната абразивна структура на нашата полираща паста за стъкло изглажда всякакви неравности по предните и странични стъкла на автомобила, посредством операция, позната като шлифоване. Същевременно емулсията ефективно предотвратява разсейването на светлината, отблясъците и отраженията от слънцето и фаровете на другите автомобили.

Пастата NIGRIN Performance би била идеалната подготовка за използване на добавки за почистване на панорамните автостъкла на превозните средства. Тя повишава безопасността при шофиране, осигурявайки ясна визуализация на пътя, без отблясъци дори при дъжд, тъмнина и изкуствена светлина. Микрофините абразивни частици премахват упоритите, дълбоко залегнали остатъци от мръсотия и полират стъклата на автомобила.

В състава на почистващия препарат за полиране на стъкла влиза екстракт от сладък портокал. Цитрусовата киселина е доказала многократно способността си да разгражда ефективно мазнини и твърди засъхнали остатъци. Огромен проблем за шофьорите са насекомите, които по време на движение се удрят стъклената повърхност на панорамния прозорец и под въздействие на слънцето и вятъра изсъхват на място за минути. Отстраняването им впоследствие е сложна и трудоемка задача.

Освен портокалов екстракт, препаратът съдържа също стабилизиращи вещества, които биха могли да предизвикат алергична реакция у хора с чувствителност към съответните химични средства. Препоръчваме да използвате гумени ръкавици, маска и предпазни очила, ако смятате, че влизате в потенциално рисковата група.

Начин на употреба

Нанесете част от NIGRIN паста за полиране на стъкло върху замърсената повърхност и започнете с добре премерени движения да разнасяте емулсията, използвайки професионалната кърпа на същата марка. Когато сте сигурни, че всички замърсявания са отстранени без остатък, изплакнете обилно стъклото с чиста вода. Подсушете. Повтаряйте процедурата на всеки 3 до 6 месеца, в зависимост от нуждите.

Желателно е да съхранявате този продукт на сухо и добре проветриво място, като му осигурите защита от измръзване!

Защо полирането е необходима операция?

Всеки собственик на автомобил се стреми да го поддържа в безупречно състояние, като поддръжката обхваща не само механиката, но и визията на превозното средство. За жалост е почти невъзможно да се избегне появата на петна, залепнали насекоми и драскотини, които значително влошават състоянието на стъклото, а с това и видимостта на водача, особено в тъмната част от денонощието.

Шофирането в такива условия е не само трудно, но и изключително опасно, защото се създават условия за заслепяване от уличното осветление и светлините на другите МПС, участващи в движението. Има много начини за решаване на проблема, но като най-ефективен можем да посочим непрофесионалното полиране на автостъкла със свободно продавани в специализираните магазини препарати.

Дори професионално направената полировка в специализиран авто сервиз, е финансово по изгоден вариант от смяната на целия стъклен модул. Много от сервизите използват за целта именно пастата Nigrin, но при по-сериозни поражения, професионалистите си служат и със специални полир машини, способни да изгладят перфектно дори повърхностни пукнатини, оставени от случайно отскочили малки камъни.

Ако забелязвате помътняване и замъгляване на стъклото на автомобила си, а също и необичайни отблясъци, когато карате на дълги светлини, то вероятно си имате работа с микроскопични драскотини с дълбочина под 300 микрона. Характерно за тях е, че не могат да се видят с просто око, нито пък да се усетят при допир. Тези дефекти обаче се коригират напълно с немската паста за стъкло Performance Scheiben-Politur на Нигрин.

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.