00 отзива  0 отзива  |  Напишете отзив

Препарат за почистване на упорити петна NIGRIN

19.80лв.

Модел: 73934
Наличност: няма


Отстранява бързо и лесно отлагания върху лакове, лакирани изкуствени материали, метал и стъкло. Отстранява остатъци от насекоми, изпражнения от птици, дървесна смола и др., които не могат да бъдат отстранени при обичайното измиване на автомобила.

Вече имате достъп до най-изгодната за мощния препарат Nigrin цена. Електронен авто-магазин Тонекс 1 ви прави винаги най-атрактивните оферти, защото за нас поддръжката на автомобила ви в перфектно състояние е приоритет №1. Вечно недостигащите средства ни принуждават да пренебрегнем нуждите на автомобила си и да занемарим неговата визия и състояние. За радост, при нас ще намерите достъпни и невероятно качествени продукти, с които почистването на упорити петна е не само възможно, но и по-лесно от всякога.

Не всички средства за почистване на петна от автомобил, предлагани на пазара са ефективни в премахването на различни по вид замърсявания. Някои петна изискват специални средства за почистване, които за жалост са твърде агресивни към авто-боите, лаковете и другите покрития. В това отношение Нигрин е много различен. Специалната му формула е безпощадна към петна от всякакъв произход, но същевременно деликатна към покритията.

Безпощаден към най-трудните за премахване петна

Почистващият препарат Nigrin е разработен за премахване на петната, с които останалите средства не могат да се справят. Засъхналите по стъклата и металните части на колите насекоми, както и дървесната смола и изпражненията на птиците, налагат употребата на твърде силни химикали или абразиви. След тях обаче се появяват избелели участъци и дребни драскотини, които са толкова неприятни наглед, колкото и самите замърсявания.

Препаратът е разработен специално за почистване на метални повърхности, включително тези, покрити с най-капризните авто-бои и лакове. Иновативната му формула се базира на специални съставки, които разтварят дори силно засъхналите петна за секунди. С този почистващ спрей не се налага да губите време и да полагате особени усилия. Просто напръскайте замърсения участък и почистете с мека кърпа.

Препаратът за почистване на петна по колата Nigrin се предлага в готова за употреба форма, така че не е нужно да дозирате, разтваряте и разреждате преди да започнете почистването. Предлага се в удобна за употреба туба със спрей пулверизатор, който позволява да се локализират различни по големина замърсени участъци. По желание можете да опръскате цялата повърхност или само местата, където са образувани трудни за премахване петна.

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.