Силиконов спрей за гумени уплътнения против замръзване

Силиконов спрей за гумени уплътнения против замръзване

Модел: 000795
Наличност: В наличност

Цена: В наличност 10.00лв.
Кол-во: +
-

Силиконов спрей за уплътнения Motip Silicone Spray - 400ml

Motip Silicone Spray е изолиращо и антифрикционно защитно вещество, което не съдържа нито минерални масла, нито мазнини. Той формира устойчив полимерен слой от силиконови молекули върху обработената повърхност, слой, който дава на повърхността отлични водоустойчиви, прахоустойчиви и антистатични свойства. Той е предназначен за ефективно смазване на металопластични съединения и отстраняване на скърцане и други шумове, които произтичат от използването на превозните средства. Той предпазва и възстановява блясъка на повърхностите. Motip Silicone Spray смазва ролките и водачите на предпазните колани и възстановява еластичността на гумата, като по този начин се предотвратява замръзването на врати и капаци на багажника през зимата.

Преди употреба почистете повърхността, която ще се обработва. Разклатете добре преди употреба. Не пръскайте директно върху пластмасови повърхности. Вместо това нанесете върху суха гъба или кърпа и внимателно избършете повърхността. Избягвайте нанасянето върху стъклени или тъкани повърхности. Не използвайте върху волани, педали или дръжки на вратите.

Някои шофьори вероятно не са чували за модерният силиконов спрей за гумени уплътнения. Повечето собственици на модерни автомобили обаче познават и използват предимствата на този продукт, тъй като се стремят за предоставят най-качествената козметика на любимата си кола.

Спреят на Тонекс 1 е марка MOTIP и е разработка без съдържание на минерално масло или мазнини. Едно нанасяне върху гумата, ограждаща контура на предните и задни врати и багажника, й осигурява плътен и дълготраен слой от полимерни молекули. Те подхранват и омекотяват еластичната повърхност, като едновременно я предпазват от влага, намокряне и прахови частици. Силиконовото покритие ги отблъсква и така допринася за ефективната защита срещу ръжда и корозия.

Основната функция на спреят е предотвратяване на замръзването при тежки зимни условия, което проличава от описаните функции. Слоят с антистатично, прахо- и водоустойчиви свойства е от значение предимно за металните и пластични крепежи на превозното средство. Плътният силикон смазва повърхностите и задвижващите механизми, като им осигурява лесно приплъзване при движение.

Освен това, шофирането в дълбоки снежни преспи не уврежда покритието и конструкцията на металното шаси. Влагата докосва повърхностите, “запечатани” с MOTIP Silicone Spray, без да създаде условия за образуване на конденз, или още по-лошият вариант от заледяване рамките на вратите. Рискът да не успеете да влезете в автомобила си, както и да останете залостени в него не съществува, след употребата на бързо и дълготрайно действащият препарат.

Без впръскване

Спреят е предназначен само за гума. Тя трябва да е отлично почистена преди поставянето му, което не се извършва чрез директно впръскване. Вместо това, малко количество силиконова смес се поставя върху суха мека гъба или кърпа, след което се втрива в съответният участък.

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.

Лесна поръчка

Силиконов спрей за гумени уплътнения против замръзване × 1 бр.

Цена: 10.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за лични данни.