Спрей ароматизатор климатик на кола SONAX 150ml

30.00лв. 28.00лв.

Модел: 1238000429
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Спрей ароматизатор климатик на кола... × 1 бр.

Цена: 28.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

 

Инструкции за употреба ТУК

Въздуховодите на климатика са идеално място за развъждане на бактерии, плесени и други микроби. Спрея на SONAX за почистване и ароматизиране на въздуховодите е с приятен аромат, той дезинфекцирани бързо и лесно вентилационната система и изпарителя и премахва 99,9% от бактерии, гъбички и други микроби и по този начин предотвратява алергични реакции. Той ще ви освободи от досадните миризми с мощния аромат и ще създаде приятен климат вътре в колата.

Особено бърз и лесен за използване: само за 15 минути и без усилие превозното средство е почистено и дезинфекцирано.

Със сигурност го използвате отново. 

Специалният ни спрей за автоклиматици е продуктът, който ще подобри значително атмосферата в личния ви или служебен автомобил. Малко от нас подозират колко коварен източник на здравословни проблеми е вентилационната система на колата. Дихателните проблеми са сред най-често срещаните заболявания, чийто причинител е именно климатикът, на който разчитаме да ни осигури прохлада през лятото.

При нас ще откриете супер изгодна за специалния спрей Sonax цена. Ниската цена на този продукт ви позволява да си подарите идеално чиста от микроби среда и комфорт по време на цялото пътуване. Това е продукт с няколко много важни свойства, от който не бива да се лишавате. Той не само почиства идеално въздуховодите, но и дезинфектира дълготрайно изпарителя и вентилационната система на автомобилите.

Премахва 99% от всички бактерии, гъбички и други микроорганизми

Независимо колко често почиствате въздуховодите на климатика в своя автомобил, е малко вероятно с конвенционалните почистващи препарати да премахнете напълно болестотворните бактерии, причиняващи сериозни респираторни проблеми. Това са именно местата, в които микробите живеят необезпокоявани. За щастие Sonax е безпощаден към тях, унищожавайки ги без остатък.

Ароматизира

Уникалният по рода си спрей за климатик на кола Sonax има и друга много важна функция – освежаване на въздуха в купето на автомобила. Именно климатикът е източникът на неприятни миризми, които влошават драстично условията на пътуване. Този продукт ви осигурява дълготрайна свежест, наситена с приятен аромат. Той от своя страна успява по-добре от всяко друго средство да отблъсне насекомите, както и незабележимите с просто око акари.

Приятният климат в автомобила, който почистващият и ароматизиращ спрей за въздуховоди Сонакс осигурява е особено важен, когато в колата пътуват малки деца и хора с хронични алергични и респираторни заболявания. Подарете си здравословна среда и комфорт на супер достъпна цена, възползвайки се още сега от невероятно изгодната ни оферта. Тонекс 1 се грижи за вашата безопасност и комфорт по време на пътуване по много различни начини, предлагайки най-качествената съвременна авто козметика.