Автопринадлежности

Филтрирай по категория:
Подреди по:

Тонекс 1 има и собствена електронна версия, от която в удобно за вас време бихте могли да се снабдите с нужните ви автопринадлежности. Под това общо наименование са поставени голям брой продукти с различни свойства и предназначение. Тъй като категорията съдържа огромен асортимент от артикули, за по-бързо намиране на конкретен продукт, препоръчваме да използвате търсачката на сайта.

Не подценявайте помощните аксесоари

Автомобилите се предлагат с определен брой допълнителни компоненти, целящи да осигурят безопасност и комфорт по време на пътуване. В процес на използване на личното си возило, ще установите, че имате нужда и от допълнителни принадлежности, с които да повишите защитата – своята собствена и тази на автомобила си.

Създадохме специален раздел с автопринадлежности, защото знаем колко важни са те за собствениците и водачите на автомобили. Част от тях са създадени да улеснят вашето пътуване, други помагат за поддържане на возилото в безупречно състояние, докато трети са насочени изцяло към предотвратяването на пътни инциденти. Такива са огледалата за мъртва точка, светлоотразителите и аксесоарите за предпазните колани.

Принадлежностите за автомобили и техните водачи играят важна роля за безопасността на движение. Това е валидно за по-голямата част от тях, и тук ще се опитаме да аргументираме това свое твърдение. Именно защитата от инциденти е водеща за нас в създаването на специален раздел.

Така например, чудесните ни огледала за мъртва точка ви осигуряват допълнителна видимост, каквато фабрично заложеното огледало не може да ви осигури. Конкретната група автопринадлежности гарантират безопасност при престрояване и маневри за вас и останалите участници в движението.

Вероятно ще ви се стори малко пресилено, но дори стойките за чаши помагат за намаляване на пътните инциденти. Те не са създадени единствено, за да ви дадат допълнителен комфорт, а за да ви помогнат да избегнете ситуациите, които биха могли да ви разконцентрират и отклонят вниманието ви от пътя. Разливането на кафе в купето, докато шофирате е именно такава ситуация.

Какво ще откриете в този раздел

Трудно е да изброим всички видове автопринадлежности, намерили място в тази категория на електронния ни магазин. Тъй като в секцията присъстват огромен брой стоки със специфични характеристики и свойства, можем да ги разграничим спрямо тяхното предназначение, а именно:

  • Аксесоари, създадени за допълнително удобство на водача и неговите спътници;
  • Средства за поддържане и предпазване на автомобилите и отделни техни елементи;
  • Продукти, повишаващи безопасността по време на пътуване;
  • Декоративни компоненти, повишаващи естетическата стойност на превозните средства.

Продуктите, осигуряващи комфорт на водача и неговите спътници включват: пепелници, стативи за чаши, разклонители за автозапалки, антени, сенници и устройства за прогонване на насекоми от купето. Средствата за поддържане на возилата в идеално състояние включват широк диапазон от приспособления - гъби за миене, протектори за отделните части от конструкцията на МПС-то, четки и стъргалки за стъклата и т.н.

За безопасността ви се грижат също богат асортимент от автопринадлежности. Сред тях са огледалата за детайлна визуализация на пътната обстановка, алармите за заден ход и допълнителните светлини. Средствата, насочени към повишаване естетичния вид на автомобилите са много важни за болшинството собственици. Те също допринасят за комфортното пътуване, създавайки приятно настроение и удоволствие от нанесените естетически промени.