Аварийна сгъваема лопата

29.90лв. 25.00лв.
Модел: 833LOGOL
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Аварийна сгъваема лопата × 1 бр.

Желая потвърждение на поръчката по телефон
НЕ желая потвърждение на поръчката по телефон
Цена: 25.00лв.

Аварийната сгъваема лопата е подходящ автомобилен аксесоар за всички които обичат да отдъхват сред природата, да ходят на лов, на палатка или се увличат по офроуд каране. Не заема почти никакво място в сгънато положение и също така е незаменим помощник  в зимните месеци.

Предлагаме ви аварийна сгъваема лопата с високо качество, на цена, която спокойно можете да си позволите. Това е авто-аксесоар, който ще ви спаси от много неприятни ситуации на пътя, и който, дори да шофирате изцяло в градски условия е добре да имате на разположение в багажника. Условията, при които може да ви се наложи да опрете до помощта на този инструмент са твърде много и в голямата си част – непредвидими.

Задължителен авто-аксесоар през зимата

Нашата сгъваема се лопата е задължителен авто-аксесоар през зимните месеци. През лятото можете спокойно да я оставяте на сигурно съхранение в гаража или на друго място, но през зимата, тя трябва да ви бъде под ръка, особено ако се налага да пътувате по късните часове, когато снегопочистването е на случаен принцип. Независимо дали пътувате по главните пътни артерии или се движите по второстепенни участъци и черни пътища, лопатата трябва да бъде сред останалите аварийни инструменти в колата ви.

Полезна не само при пътуване

Функционалната ни сгъваема лопата намира приложение не само на пътя. Присъствайки в багажника на колата ви, сред другите полезни инструменти, тя може да ви послужи чудесно за много други неща. Това е полезен инструмент за рибари, къмпингари, туристи и хора, изгубили се далеч от цивилизацията. С нейна помощ можете бързо да оградите място за лагерен огън или да разчистите пространство за палатката

Лесно сгъване до компактни размери

Ако смятате, че сгъването и разгъването на лопатата ще ви затрудни, то определено грешите. Цялата конструкция е проектирана така, че сгъването да отнема не повече от секунда, като с тази дейност може да се справи дори малко дете. Аварийната сгъваема лопата се сгъва под ъгъл в две точки, като е наличен и механизъм, с който се удължава дръжката на телескопичен принцип. Това полезно земекопно оръдие е изработено от изключително здрав метал и притежава голяма товароносимост. Налична е удобна ръкохватка, която да улеснява откопаването, осигурявайки стабилен захват.