Видеорегистратор камера за кола HD DVR

49.80лв. 40.00лв.
Модел: 190075002
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Видеорегистратор камера за кола HD ... × 1 бр.

Цена: 40.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Видеорегистратор с 1/4 color CMOS HD обектив. Устройството позволява заснемане на HD 1280P видео клипове и снимки с максимален размер 1.3Mpx. Избор между различна продължителност на видео клипа - 2 / 5 / 15 мин. Регистраторът дава възможност за съхраняване на направените записи върху SD / MMC карта с максимален обем до 32 GB. Широк ъгъл на виждане - до 100°. Цветен 2.5"LCD дисплей за лесно разглеждане на вече направени записи и снимки. Вградена презареждаща се батерия Li-ion 1050mAh. Възможност за намаляване на резолюцията до 720P или VGA. Елегантен пластмасов корпус. Изчистен дизайн. Инфрачервени осветители (6бр) за по-добро нощно снимане. Компактни размери, лесен и бърз монтаж към предното стъкло на автомобила Ви , чрез вендуза включена в комплекта.

Предлагаме ви видеорегистратор/ камера за кола с отлично качество, висока функционалност и невероятно изгодна цена. Моделът притежава всички характеристики, нужни за перфектно изпълнение на основното си предназначение, а именно – да заснема и съхранява видео от събития, случващи се във или извън превозното средство, за да служи за изясняване на различни конфликтни ситуации по време на движение или престой на автомобила.

Широк ъгъл на виждане

Ъгълът на наблюдение при нашия HD видеорегистратор  е в границите на идеалните 100°. По този начин камерата осигурява качествено наблюдение на един широк периметър, но без да се изкривява картината в така наречения ефект „рибешко око” и да се влошава нейното качество. Нашият HD DVR, освен това позволява заснемане на HD 1280P видео клипове и снимки с максимален размер 1.3Mpx.

Съхраняване на до 32GB записи

Автомобилната камера – видеорегистратор позволява съхранение на голямо количество записи. Записите се съхраняват върху SD / MMC карта с максимален капацитет 32GB, които впоследствие могат да бъдат прехвърлени на друг информационен носител или изтрити, в зависимост от това дали съдържат важна информация, която може да послужи за изясняване на проблемни ситуации.

Голям цветен LCD дисплей

Моменталният преглед на записите е необходим в много ситуации, поради което HD видеорегистраторът е оборудван с 2.5’’ цветен LCD дисплей. Така получавате не само запис с добро качество на изображението, но и възможност за непосредствен преглед на заснетия материал с ясна цветна картина с висока разделителна способност. Допълнителен бонус ви дава възможността да избирате сами продължителността на записите, избирайки между интервали от 2; 5 или 15 минути.

Лесен монтаж и възможност за нощно заснемане

Висококачественият видеорегистратор – камера за кола разполага със семпъл, но същевременно стилен дизайн на пластмасовия си корпус. Монтирането се осъществява посредством механизъм тип вендуза към предното стъкло, по начин, който не намалява видимостта и не създава предпоставки за произшествия. Резолюцията може да се намалява до 720P или VGA, а захранването се осъществява посредством презаредима Li-ion 1050mAh батерия.

Характерестики
Предназначение : За автомобил
Видео резолюция : 1280x960p, 720x480p, 640x480p
Стандарт : HD
Диагонал на екрана: 2.5" LCD
Кадри в секунда : 25fps при 720x480
Вътрешна памет : няма
Допълнителна памет: Да, слот за SD / MMC карта с обем до 32 GB НЕ Е ВКЛЮЧЕНА В КОМПЛЕКТА !
Език на менюто : Английски, Китайски, Японски, Руски
GPS : Не
Екстри и опции : Micro USB, микрофон, детектор на движение, автоматичен старт на запис
Капацитет на батерията : 1050mAh, 3.7V
Тип на батерията : Li-ion