двойнолепяща лента 3м двойно лепяща лента двойно лепяща лента двойнолепяща лента 3m 3м двойнолепяща лепенка двойно лепяща лепенка

Двойнозалепваща лента 3M GPH

12.00лв.

Модел: 372890135
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Двойнозалепваща лента 3M GPH × 1 бр.

Желая потвърждение на поръчката по телефон
НЕ желая потвърждение на поръчката по телефон
Цена: 12.00лв.

3М GPH лентите са вискоеластични, изцяло изградени от акрилатен адхезив, осигуряващ висока здравина на връзката, устойчив на вибрации и приложение в широк температурен диапазон (-40ºC + 80°C).

Те са устойчиви на UV лъчи и позволяват свързване на разнородни материали с различно линейно разширение. 

Подходяща за външни приложения изискващи висока здравина и трайност на връзката.Устойчива на UV лъчи, вибрации и широк температурен диапазон. Залепване на разнородни матерлиали с различно линейно разширение – стъкло, метал, повечето пластмаси, композитни материали, лакирано дърво, боядисани повърхности и др.

Гарантирано и здраво залепване на лайсни на автомобили.

  • Цвят – сива
  • Дебелина – 1.1 mm
  • Носител – GPH
  • Лепило – акрилатно
  • Темп. диапазон – от -40°C до +93°C

3M™ GPH-110GF е двойнозалепяща лента за кола, която ви осигурява здрава и надеждна връзка между разнородни материали с различно линейно разширение. Както всички адхезивни продукти на марката 3M GPH и представеният тук артикул представлява уникален метод за лесно, бързо и преди всичко трайно залепване, осигуряващ висока якост и дълготрайна издръжливост на свързаните елементи.

Свойства и предимства на продукта

Лентата представлява мултифункционално акрилно лепило със сив цвят и дебелина 1.1мм (0.58 инча) с приспособима сърцевина от пяна. Спокойно замества нитове, заварки и винтове. Бързият и лесен за използване метод на трайно залепване осигурява добра здравина и издръжливост. Лепенката предлага гъвкавост на дизайна, благодарение на своята висока еластичност и може да се свързва с различни повърхности дори при по-ниски температури.

За този специален продукт може да се каже, че съчетава перфектно удобство и екстремна сила на свързване. Предлаганата от нас двойнозалепваща лента 3M се състои от дълготрайна двустранна акрилна пяна с вискоеластични свойства, което ѝ позволява да прилепва към широк спектър от основи, включително алуминий, неръждаема стомана, поцинкована стомана, композити, пластмаси, акрил, поликарбонат, ABS и боядисани или запечатани дърво и бетон.

 Самозалепващите ленти на този производител осигуряват отлична якост на свързване, приспособимост, повърхностна адхезия и устойчивост на големи температурни амплитуди. Те често се използват в различни области и приложения, включително транспорт, електроуреди, електроника, строителство, табели и дисплеи и за общо индустриални цели.

Надеждно свързва различни материали с желаната здравина и скорост

Двойнозалепяща лента 3M използва модифицирано акрилно лепило, положено от двете страни на много приспособима към всяка повърхност лепяща се пяна. Комбинацията от здравина, приспособимост и адхезия прави лентата подходяща за малки ремонти и тунинг на автомобили.

Специалната структура на продукта, гарантира добрата му адхезивност с пластмаси и бои с висока, средна и ниска повърхностна енергия, метали и стъкло. Приложенията на лентата включват залепване и запечатване на поликарбонатни лещи върху LCD, надписи и прозорци към последващо боядисани контролни панели.

Препоръчителните приложения включват:

  • Декоративен материал и тапицерия
  • Фирмени табели и лога
  • Електронни дисплеи
  • Панел към рамка
  • Укрепващо устройство към панел и др.

Първите ленти с марка 3M ™ са изобретени през 1980г. и са първият продукт по рода си. Представената в този раздел на каталога ни двойнозалепваща лента е доказана алтернатива на винтове, нитове, заварки и други форми на механични крепежни елементи. Небостъргачи, мобилни телефони, електронни магистрални табели, хладилници, архитектурни прозорци и много други елементи разчитат на този специален метод на свързване за една или повече стъпки в процеса на сглобяване, монтиране, закрепване и запечатване.

Със своята безспорна надеждност, лепенката предлага стабилна връзка, изключителна издръжливост и отлична устойчивост на разтворители и влага. Нещо повече – тя може да послужи като трайно уплътнение, предотвратяващо проникването на влага и вода. Високата температурна устойчивост на лепилното средство го прави приложимо не само в апликации на закрито, но и директно под открито небе.

Температурният диапазон на работа варира от -40°C до +93°C, поради което собствениците на автомобили често припознават продукта като най-добрата двойнозалепваща лента за лайсни на автомобили.  Лентата осигурява чувствителна на натиск лепилна връзка, с което значително се улеснява процеса по залепване на множество детайли, включително такива, подложени на напрежение и вибрации.

Лентата дава възможност за свързване, направено по начин, неосъществим с механични крепежни елементи. Тя подобрява външния вид на готовите продукти, като елиминира нуждата от нитове и винтове и същевременно осигурява незабавна здравина при работа. В повечето случаи лепенето с това средство се оказва по-бърз процес от пробиването, стягането и използването на течни лепила.

Уникалната 3М двойнозалепваща лента е химически, UV и температуро устойчива, така че да може да издържи и на жегите в Дубай, и на студа в Канада. Предвид изключително ниската цена, на която ви предлагаме тази уникална разработка, е разумно да закупите поне няколко ленти – за колата, за дома, за работилницата, а защо не и за подарък на приятел? Уверяваме ви, в един дом и автомобил винаги има нещо, нуждаещо се от здраво и бързо залепяне.