00 отзива  0 отзива  |  Напишете отзив

Електропроводимо лепило Visbella

24.90лв. 20.00лв.

Модел: 665182034
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Електропроводимо лепило Visbella × 1 бр.

Цена: 20.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Електропроводимото лепило Visbella е със сребърни частици.

Лепило Visbella е за лепене и възстановяване на нагревателите на задното стъкло на автомобила, възстановява пътечки на печатни платки.

ПРИЛОЖЕНИЕ: 

За направа и поправка на:

  • електропроводими връзки, контактни точки и терминали;
  • печатни платки; 
  • нагревател за отопление на задното автостъкло;
  • контактни точки във фото и филмова апаратура;
  • радио управление на модели на коли, лодки и самолети;
  • релета, прекъсвачи и проводими релсови точки на влакови модели

УПОТРЕБА :

електропроводимо лепило

Притежавайки автомобил, много скоро ще откриете, че за поддръжката му ви е нужен богат набор от инструменти и всякакви помощни средства. Уверени сме, че в даден момент ще ви е нужно и електропроводимо лепило, затова сме включили и такъв продукт в богатия си асортимент. Заложихме на една перфектна разработка, с която се работи лесно, а резултатите винаги отговарят на очакваното.

Характеристики и приложение

Марката Visbella е лидер на световния пазар с производството на лепила с различен състав, структура и приложение. Комплектът за възстановяване на нагревателя на задното стъкло е поредният пример как иновативните разработки могат да спестят време и пари на собствениците на превозни средства.

Защо ви е необходимо това електро проводимо лепило? Алтернативата на този продукт, е да шофирате със замъглено задно стъкло, намалявайки драстично възможността да следите пътната обстановка. Огледалото за обратно виждане в купето ще се окаже практически ненужно, защото няма да можете да виждате колите и обектите, намиращи се зад автомобила ви.

Другата възможност, пред която сте изправени при повреда на нагревателя на задния прозорец, е да посетите сервиз, където тази неизправност да бъде поправена. Стойността на услугата ще надвишава многократно тази на комплекта, който ние ви предлагаме. Точно така – лепящата и възстановяваща емулсия не е единственото, което получавате. В опаковката са включени всички консумативи, нужни за изпълнение на задачата.

Уникалното по рода си токопроводящо лепило съдържа сребърни частици, посредством които ефективно се възстановяват всякакви електропроводими връзки, контактни точки и терминали. С него всеки може да осъществи невидим ремонт на повредения участък, който е не просто временно, а постоянно възстановен, защото лепилото е разработено специално да провежда електричество.

Сребърното електропроводимо лепило за платки на Visbella възстановява електрически връзки при надраскани или прекъснати линии, формиращи реотаните на задните стъкла на леките коли. Поправките могат да се изпълняват в температурен диапазон от 10 ° C до 24 ° C. Друго условие за провеждане на операцията е основата да бъде гладка и идеално чиста.

Възстановяването на електропроводимостта на нагряващия елемент протича в няколко прости стъпки. Преди да започнете работа с продуктите от комплекта, е необходимо да изключите нагревателя, след което работната повърхност трябва да се почисти внимателно с мека кърпа, като се внимава да не се нанесат допълнителни/нови поражения.

Тиксото, включено в окомплектовката е особено необходимо да провеждане на процедурата. То осигурява прецизност, която гарантира, че прекъсната линия ще бъде възстановена в цялост с максимално близко до фабричното състояние. Тиксото трябва да се постави така, че да покрива и двата края на прекъснатия участък.

За да се избегне всяка възможност за разместване на лепенката в процес на работа, е важно тя да бъде плътно залепена. Дори въздушните мехурчета отдолу е желателно да бъдат премахнати. Следващият етап включва нанасяне на лепилото с фин инструмент – може и с клечка с памучен тампон.

Първоначалното нанасяне на електропроводимата лепяща смес не изисква особена прецизност, тъй като следващата стъпка от операцията включва подравняване на поставеното количество. Това се прави с малката шпакла, предоставена за целта в опаковката. Сместа трябва да покрива прекъснатия участък от край до край, без да има неравности.

Прост тест ще ви покаже дали първият слой лепило за възстановяване нагревател на задно стъкло е възстановил прекъснатата линия. Ако през сместа преминава светлина, ще бъде необходимо да се нанесе още един слой, който да възстанови напълно проводимостта на реотана. Проверката с мултицет след завършване на ремонта, ще ви покаже с точност дали сте изпълнили успешно манипулацията.

Електропроводимото лепило за нагревател на задно стъкло се нуждае от технологично време за пълно изсъхване. За пълно втвърдяване е нужен период от 15-20 минути, като изсъхването може да се ускори значително с използване на топлата въздушна струя на сешоар. Тогава времето за съхнене се съкращава до около 2-5 минути.

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.