74063 77430

Зарядно за кола USB 12/24V 3 в 1

29.80лв. 25.00лв.
Модел: 950740637
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Зарядно за кола USB 12/24V 3 в 1 × 1 бр.

Цена: 25.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

⇒ Зарядно за кола 3 в 1 :

термометър, волтметър и USB зарядно за телефоти, таблети и др.

⇒ Подходящо е за ползване на 12 и 24 V.

⇒ 5V, 2100 mA 

Характерно за съвременния начин на живот е, че все повече хора прекарват голяма част от времето си в автомобилите. По време на път често възниква въпросът за зареждането на телефони и други мобилни устройства, а отговорът е един: зарядно за кола. Предлагаме ви устройство тип 3в1, което, освен зарядното включва също термометър и волтметър. Купете на ниска цена един много полезен и необходим авто аксесоар.

Какво представлява авто-зарядното?

Зарядното за автомобил помага за преобразуване на напрежението, изпълнявайки функцията на адаптер за бързо захранване на електронни устройства. Този вид зарядни се включват в автомобилната запалка, черпейки енергия от акумулатора. Моделът, който ви предлагаме, е подходящ за 12 и 24-волтови електрически системи, тоест за леки и тежкотоварни моторни средства.

Защо е важно да използвате USB зарядно с адаптер за зареждане на телефона си в колата? Не всеки знае, че свързването на електронни устройства директно към електрическата мрежа на автомобила е забранено поради риск от запалване. Характеристиките на напрежението на изхода на автомобила съответстват на 12 или 24 V. За да заредите устройство, този показател не трябва да бъде по-висок от 5 V.

Поради тази причина много потребители предпочитат да използват зарядни устройства под формата на адаптер. Благодарение на този вид аксесоари е възможно да се свързват и зареждат почти всички съвременни джаджи: смартфони, таблети, видеорегистратори, GPS системи и други мобилни устройства.

Зареждане от запалката: какво трябва да знаете?

Важно е да се знае, че това е зарядно за телефон за кола. Тоест, предназначено само за използване в автомобил. Съвременният пазар предлага достатъчно видове адаптери за стандартни контакти, които могат да бъдат закупени отделно и използвани у дома. Когато избирате зарядното устройство за автомобила, за да зареждате своя смартфон, трябва да имате предвид следните фактори:

  • Когато избирате устройство за зареждане на телефон в кола, не трябва да отдавате предпочитание на модели, които зареждат много бързо - те допринасят за бързото амортизиране на батерията;
  • Оптималният показател за токов изход за зарядното варира от 700-1500 mAh.Ако планирате да зареждате и таблета, тогава трябва да изберете зарядно за таблет за кола с параметри над 3000 mAh;
  • Характеристиките на изходното напрежение, посочени на зарядното, трябва напълно да съответстват на необходимата стойност.То не бива да надвишава повече от 5%.

Зареждането на телефона в колата посредством универсалното 3в1 зарядно за автомобил ще бъде подходящо за хората, които прекарват много време в пътуване и са в непрекъсната комуникация, или просто се забавляват със своя смартфон. Когато избирате автомобилно ЗУ, трябва да изберете модели, които са удобни и практични за използване.

Допълнителни функции на авто-зарядните

В асортимента на съвременните производители непрекъснато се появяват нови и популярни функционалности. Предлаганото от нас USB зарядно за кола е пример за такава иновация. Фронталната му част е под формата на мини цифров дисплей, на който са изобразени волтажа и температурата, така че лесно да следите тези два показателя.

При някои по-усъвършенствани модели е интегриран FM предавател. Той позволява на потребителя да слуша аудиозаписи с помощта на наземни предаватели. Благодарение на вградения термометър можете да измервате температурния диапазон на въздуха в купето, за да поддържате оптимални градуси, когато пътувате с малки деца или домашни любимци.

Функцията за регулиране на напрежението, налична в мултифункционалното зарядно за кола 12V, ще бъде от значение за продукти с наличие на няколко изхода. Някои модели включват също безжично дистанционно управление – опция, която е все по-търсена от съвременните автомобилисти.

 Устройства за зареждане на телефон в автомобила: характеристики и правила при избора

Днес е почти невъзможно да си представим живота без умните мобилни телефони. Дори когато пътуваме, те правят живота ни по-лесен и сигурен, като преди всичко ни държат свързани с подходящите хора. Зарядните за автомобили са не просто каприз, а жизненоважна разработка, която поддържа живота на така нужния ни смартфон.

Както вече споменахме, стандартното зарядно устройство за кола се включва в гнездото на запалката и работи, когато и автомобилът работи. От една страна, зарядното е просто устройство, което не изисква допълнителни познания при покупка. Но в действителност това не е точно така.

Съществуват два вида зарядни устройства: пълноценни и адаптери. Пълноценният модел има монолитна конструкция с вграден адаптер и кабел. Адаптерът се включва в запалката и има 1 или 2 изхода за зареждане. Този тип устройства е по-функционален, тъй като към него можете да свържете различни кабели с различни конектори. Това е удобно, ако зареждането се използва от различни хора с различни конектори за зареждане в техните телефони.

Когато избирате зарядно за кола 12 – 24V, трябва да обърнете внимание и на следните показатели:

Изходният ток трябва да бъде поне 1 ампер, а още по-добре 2 - 2,2 ампера. Това ви позволява да зареждате телефона или дори таблета си бързо, но без да повредите самата батерия. Не трябва да се страхувате от излишния ток, тъй като в самото зареждащо устройство, както и в телефоните, са инсталирани контролери, които просто няма да го пропуснат.

Кабелът също играе важна роля. За удобство при използване на телефона по време на зареждане, дължината на кабела трябва да бъде около 1 метър. Това ще ви позволи спокойно да отговаряте на повиквания или да включвате навигатора, независимо къде се намира запалката в колата. Също така, усуканата жица ще осигури по-голяма безопасност в случай на повреда.

Броят на портовете в различните устройства може да варира от 1 до 4 за едновременно зареждане. Най-доброто решение е да закупите зарядно за телефон за автомобил с 2 изхода каквото е нашето. То е достатъчно за малко семейство, така че просто няма нужда да плащате допълнително за портове, които ще останат празни в бъдеще. Ако семейството ви е голямо, тогава изборът е очевиден.

Пазарът на авто аксесоари предлага различни модели зарядни, които се различават по форма, цвят и други параметри, но всички те имат една и съща функция. Следователно закупуването на оригинално устройство за кола или по-евтина версия е правилното решение на всеки. Все пак не всички компании произвеждат зарядни устройства за автомобили за своите телефони и таблети. Ако ги имаше, цената им щеше да е впечатляваща.

Ние ви предлагаме една удобна и финансово изгодна опция - зарядно за телефон в кола, което ще ви държи свързани с любимите хора, когато пътувате. Поръчайте го още сега!