led екран за кола светещ led матричен панел лед дисплей за кола лед панел за кола

Лед екран за кола

165.00лв. 150.00лв.
Модел: 6000812416
Наличност: В наличност

Възможни варианти
* Избор:Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Лед екран за кола × 1 бр.

Желая потвърждение на поръчката по телефон
НЕ желая потвърждение на поръчката по телефон
Цена: 150.00лв.

LED табло за кола 5-12V с възможност за програмиране на текстови съобщения или картинки през мобилно приложение. За да се прикрепи панела към задния прозорец на автомобила има лепенка, а минувачите или други шофьори зад вас могат да гледат рекламата ви.

Този дисплей на задния прозорец ви позволява да се извините на друг водач, можете да предупреждавате другите за задръстване или неочаквани ситуации на пътя, за да увеличите безопасността на движението. Може да се използва във всяка кола, която се движи по нашите пътища. На дисплея можете да предупредите околните шофьори за превозвания товар или просто да съобщите, че детето или лицето с увреждане е в колата, така че водачите трябва да са по-внимателни към вашия автомобил.

Панелът предлага широка гама от приложения в други различни сектори, като информационен/рекламен LED панел на магазин, панел с клиентски номер в банката, в търговски центрове за реклама, или в залагащи офиси, за да видите текущите коефициенти или в други бизнес операции. Избоора на текст или картинка става чрез мобилен телефон с iOS или Android чрез WiFi връзка. Подходящ е за почти всички видове автомобили, автобуси, камиони, и др. превозни средства.

Лед панела се предлага в 2 размера: 12х47см или 12х68см

Цената е за 1 бр