протектор броня гумен гъвкав карбон универсално евтино удароустойчив лайсна предпазител гард декорация

Протектор за броня комплект 2бр.

20.00лв. 15.00лв.
Модел: 250909580
Наличност: В наличност

Възможни варианти
* ЦВЯТ:

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Протектор за броня комплект 2бр. × 1 бр.

Желая потвърждение на поръчката по телефон
НЕ желая потвърждение на поръчката по телефон
Цена: 15.00лв.

За предпазване на автомобилните броните от драскотини и леки удари.

Незаменими за защитници на боята на бронята, гъвкавата материя се приспособява към всякакви форми.

Цената е за 2 бр

Бронята на вашия автомобил е създадена, за да предпазва металните му части от механични повреди вследствие на леки удари – главно по време на паркиране. Бронята обаче също има нужда от защита и може да получи такава с помощта на гъвкав протектор за броня. Лесно огъващата се приставка е универсално решение, което може да се използва на всеки модел и марка превозно средство.

Каква е функцията на протекторите за брони?

Протекторите за автомобилни брони са аксесоари за следпродажбено използване, предназначени да предпазват броните на автомобилите от повреди и износване. Те обикновено са изработени от издръжливи материали като гума, пластмаса или неръждаема стомана и се монтират на предната и задната броня на автомобила.

Протекторите  могат да бъдат ценно допълнение към всяко превозно средство и изпълняват няколко важни функции:

Защита от драскотини и вдлъбнатини. Една от основните цели на чифт протектори за броня е да предпазват броните на автомобила от драскотини, вдлъбнатини и други дребни повреди. Те действат като бариера между бронята и външни обекти като колчета за паркиране, бордюри и други превозни средства. Тази защита спомага за запазването на естетическата привлекателност на автомобила и предотвратява появата на грозни петна.

Поглъщане на удари. Протекторите са проектирани да абсорбират и разпределят енергията на удара. При сблъсъци с ниска скорост и леки злополуки те могат да помогнат за намаляване на силата на удара върху бронята, като потенциално минимизират щетите както на превозното средство, така и на другия засегнат обект. Това може да ви спести скъпи ремонти и застрахователни искове.

Стойност при препродажба. Поддържането на броните на вашия автомобил в добро състояние може да повлияе положително на стойността му при препродажба. Когато дойде време да продадете или замените автомобила си, наличието на добре защитени брони може да направи колата ви по-привлекателна за потенциалните купувачи, така че да бъде продадена на по-висока цена.

Икономия на разходи. С покупката на евтин протектор за задна броня вие ограничавате потенциалните разходи за ремонт в резултат на повреда. Инвестирането в такъв вид предпазител може да ви спести пари в дългосрочен план, като предотврати необходимостта от ремонт или подмяна на бронята.

Много важен плюс на протекторите за брони е лесният монтаж. За инсталирането на протектор за предна броня не е нужно да търсите професионалист. Протекторите обикновено се продават със самозалепваща подложка или прости скоби, които позволяват бързо и безпроблемно закрепване. Това означава, че можете лесно да добавите тази защитна функция към вашия автомобил без да губите пари, време или усилия.

Протекторите се предлагат в няколко разцветки (бяло, сиво и черно), от които можете да избирате.