00 отзива  0 отзива  |  Напишете отзив

Разклонител за запалка на кола 12 / 24V с 3 гнезда и 2 USB порта

29.80лв. 20.00лв.
Модел: 47546016
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Разклонител за запалка на кола 12 /... × 1 бр.

Цена: 20.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Троен разклонител на запалката  за зареждане на Таблети, Навигации, Телефони,  Игри и др. Все по-необходим, удобен и търсен продукт с елегантен дизайн и индикатор за захранване.

⇒ Входящо напрежение: 12V/24V
⇒ Изходящо: 3 броя куплунг запалка 120W (общо)
⇒ Изходящо USB: 5V, 1200mA 
⇒ Дължина на кабела: ~ 65 см.
⇒ Вграден бушон в куплунга за запалката
⇒ Синя LED подсветка около всяка букса за запалка

Разклонител за запалка на автомобил е идеално приспособление, отговарящо напълно на нуждите на съвременния човек. Той позволява едновременно захранване на до три устройства по време на движение, като 2 от изходите представляват USB портове, съвместими със зарядните устройства на модерните мобилни апарати – смартфони, таблети и GPS навигационни системи.

Елегантен дизайн

Ако държите купето на вашия автомобил да запази изрядната си визия по време на път, този разклонител за автомобилна запалка е идеалното решение. Той изпъква с елегантния си дизайн и лекота, а захранващият кабел е достатъчно дълъг, за да се избере правилното място за зареждане, спрямо нуждите и предпочитанията на водача и пътниците. Уредът разполага с индикатор за захранване, даващ информация за липса / наличие на захранване.

Характеристики

Този разклонител тройка за запалка за кола е с входящо напрежение 12V/24V и изходящо 120W общо за трите броя куплунг на запалката. Изходящото напрежение на USB портовете е 5V / 1200mA, а дължината на кабела е 65 см – напълно достатъчна за максимално удобство при зареждане. Разклонителят може да се постави върху автомобилното барче, без да заема излишно място и да пречи на водача и пътниците.

Тройният разклонител за запалка на кола е сигурно и надеждно приспособление за зареждане на така важните днес мобилни телефони и друга електроника. За да предпази вашите скъпи уреди от повреждане, поради претоварване или късо съединение, в куплунга за запалка е вградена защита (бушон), който прекъсва захранването на уреда при различни смущения в напрежението.

Употреба

Работата с нашия разклонител запалка за кола е максимално опростена. За да можете да зареждате едновременно няколко устройства, като същевременно имате и работеща запалка, е необходимо само да включите уреда във входа за запалката и да имате работеща електрическа система. В повечето случаи е нужен работещ двигател или поне контакт чрез стартерния ключ.

Защо ви е нужен разклонител в автомобила

Животът ни е немислим без средствата за комуникация и достъп до информация, ето защо при продължително пътуване често мобилните ни устройства – телефони и таблети се оказват с напълно изтощена батерия и негодни за работа. Това може да причини сериозни неудобства, особено когато се движим по непознат терен и се нуждаем от навигация, поради което разклонителите за автомобилни запалки са едно изключително полезно и важно приспособление.

Нашият висококачествен разклонител за запалка за кола ви дава достъп до няколко допълнителни порта. С негова помощ можете да зареждате мобилния си апарат като същевременно използвате навигацията, при това без да се лишавате от работеща запалка. Двата USB порта позволяват едновременно зареждане на два телефона, което е предимство както за водача на автомобила, така и за неговите спътници.

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.