постелка за седалка постелка против изпотяване калъф за седалка дървени топчета масажиращи евтино ортопедично масаж протектор декорация масажор

Седалка масажна дървени топчета 43х109см

40.00лв. 35.00лв.
Модел: 1040939077
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Седалка масажна дървени топчета 43х... × 1 бр.

Желая потвърждение на поръчката по телефон
НЕ желая потвърждение на поръчката по телефон
Цена: 35.00лв.
  • Размер : 43х109см
  • Универсален размер подходящ за всякакви седалки
  • Има масажен ефект, премахва умората в гърба
  • Предоставя комфорт в горещото време и предотвратява спарване

Ако често ви се налага да тръгвате на дълъг път, или пък работата ви принуждава да прекарвате голяма част от време си зад волана, вероятно вече сте изпитали обичайните неудобства – схващане на гърба и крайниците, болка и дискомфорт. Ние ви предлагаме едно страхотно решение – масажна приставка под формата на дървени топчета за седалка.

Характеристики и предимства на продукта

Допълнителната седалка за кола с дървени топчета е с универсален размер, подходящ за всички видове и модели автомобили – леки коли, ванове, камиони. Този механичен масажор може да се монтира дори на офис столове, за да осигури удобство и лек масаж на гърба и седалището. Топчетата притежават свойството да подобряват циркулацията на кръв и по този начин да поддържат тонуса на водача на нужната висота.

Седалката е изработена от 100% натурален дървен материал. Това е екологично чист продукт, който отнема статичното електричество на полиестерните автомобилни тапицерии. Структурата на масажора е такава, че се осигурява непрекъсната въздушна циркулация. Вече няма да слизате от автомобила с прилепнали от пот към тялото дрехи през лятото.

Универсалната дървена подложка за седалка е едно дългосрочно решение, изработено от качествени материали и с изключително здрава връзка. Топчетата са свързани в здрава и трайна конструкция посредством полиуретанов проводник, който е устойчив на механични и температурни въздействия. Независимо от вашето тегло, седалката няма да се скъса след няколко месеца употреба.

Масажорът за авто-седалки и офис столове придава нов, по-приятен изглед на автоинтериора. Цветовата комбинация в бежово-кафявата гама добавя към естетическата стойност на автомобилното купе, осигурявайки много стилно и луксозно излъчване на автомобила, погледнат отвътре. Не само това, той предпазва фабричната тапицерия на автомобила от замърсяване и износване, което означава, че с добавянето на този детайл, ще си спестите нуждата от често пране и подмяна.

Дървените топчета за седалка на кола са приятно заоблени и с големина, която не позволява да се нарани тялото и да се изпита болка. Усещането при допир с тях е много приятно, а да не говорим за цялостния ефект, благодарение на който се масажира цялото тяло и се премахва умората в гърба.

На пазара ще откриете различни електрически масажиращи устройства, чието приложение в автомобилното купе обаче е крайно неудачно, най-вече за водача. Ето защо болшинството шофьори решават да заложат на масажираща седалка за кола, която не се нуждае от електрическо захранване, не генерира шум и не отклонява вниманието от пътя.

Поддръжката на седалката е изключително проста – от време на време може да се почисти с леко влажна кърпа. Монтира се изключително лесно и също така лесно се сваля.