Сенник за предно стъкло двулицев различни размери

12.90лв. 10.00лв.
Модел: 285788788
Наличност: В наличност

Възможни варианти
* Размер:

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Сенник за предно стъкло двулицев ра... × 1 бр.

Цена: 10.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Сенник за предно стъкло двулицев с вакуумно закрепване към стъклото.

Лятото приближава, а това означава да се поинтересувате къде се предлагат качествени сенници за кола, които се поставят от вътрешната страна на предното стъкло на автомобила. Слънцето, колкото и приятно да е на всички ни, причинява най-сериозните поражения по таблото на автомобила – избеляване, напукване и захабяване.

При нас ще намерите и този практичен аксесоар, така че не е нужно да го търсите във физическите магазини. Ние ви предлагаме двулицев сенник за кола за предно стъкло, който ще използвате много дълго. Двете лица на изделието ви улесняват при поставяне на сенника. Няма значение кое е лице и кое гръб. Можете да действате бързо и механично без да се замисляте много.

Сгъване до компактни размери

Двулицевият сенник се сгъва и разгъва с невероятна лекота, като сгъването се осъществява на принципа „Хармоника”. Не е необходимо да прегъвате и чупите материята, а просто да следвате фабрично създадените гънки на изделието. Осигуряването на защита за таблото и прохлада в купето през лятото никога не е било толкова лесно. Когато сгънете сенника, той ще придобие компактни размери, за да не ви пречи по време на пътуване.

Поради размера и формата си, някои сенници за коли не успяват да покрият цялото автомобилно табло. Това излага откритите части на пряката слънчева светлина и по този начин се получават неравномерно оцветени участъци и пукнатини, които влошават значително облика на купето на автомобила. Сенникът, който ние ви предлагаме е с универсален размер, способен да защити напълно този важен компонент от интериора на автомобила.

Формата на сенника е също специално проектирана, така че да не се размества и поврежда огледалото за обратно виждане. Улеят, оформен за огледалото е единственото, с което трябва да се съобразявате при всяко поставяне върху стъклото. Той винаги трябва да бъде в горната част, но това е тънкост, която няма да ви затрудни по никакъв начин.

Стабилно закрепяне към предното стъкло

За разлика от повечето сенници, нашият модел разполага с вакуумно закрепяне, посредством два специални елемента, добавени в комплекта. По този начин, когато поставите сенника, той няма да се размести и падне, оставяйки таблото без никаква защита. Още едно удобство, от което трябва да се възползвате, и още една причина да закупите това двулицево изделие.

Ниска цена

Малко сенници за кола се предлагат на толкова привлекателна цена, а в същото време те не могат да достигнат високото качество на предлагания от нас продукт. Сенникът е изработен от висококачествени материали, които гарантират изключително дългия експлоатационен живот на изделието. Макар цената на този продукт да е символична, това не означава, че трябва да купувате подобен аксесоар в началото на всеки топъл сезон.

Най-удобен начин на пазаруване

Нямате време, а и никакво желание да обикаляте магазините в търсене на сенник за кола? Ние ви спестяваме това неудобство, предлагайки ви да го закупите от електронния ни магазин в удобно за вас време с минимум усилия и средства. Спокойно можете да добавите и този аксесоар в потребителската си количка, когато правите по-крупни, а и дори скромни покупки. Независимо в кой регион на страната се намирате, в наше лице имате най-удобното място за пазаруване.