щора за задно стъкло задна щора

Слънцезащитна щора за задно стъкло универсална

39.00лв. 35.00лв.
Модел: Sunshade
Наличност: В наличност

Възможни варианти
* Размер:

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Слънцезащитна щора за задно стъкло ... × 1 бр.

Желая потвърждение на поръчката по телефон
НЕ желая потвърждение на поръчката по телефон
Цена: 35.00лв.

Слънцезащитна щора за задно стъкло с различни размери (избери от падащото меню).

Лесен монтаж, не е нужно посещение в сервиз. 

Пътуването през лятото може да бъде извор на приятни емоции, но при дълги преходи, климатичните условия навън неизбежно оказват влияние на комфорта на водача и неговите спътници. Силното слънце, напичащо през прозорците е причината днес на пазара да се предлага такова разнообразие от слънцезащитни щори за кола. Онлайн магазин Тонекс 1 е още едно място, където ще намерите този вид аксесоари с най-добро качество и на ниска цена.

Какво ви предлагаме?

На тази страница на продуктовия ни каталог е представена универсална щора за задно стъкло. Универсалното ѝ приложение показва, че абсолютно всички модели и марки леки автомобили могат да я използват. Няма значение каква е тяхната конструкция и какъв е дизайнът на купето. Размерът на щората, както и начинът на укрепване отговарят на изискванията и условията във всеки лек автомобил.

Продуктът, който ние ви предлагаме е изработен от висококачествени материали по иновативна технология на производство. Сенникът се предлага в две геометрични форми – правоъгълник и трапец. Могат да се поръчат различни размери и на двете разновидности, вариращи между 90, 110 и 120см. Материалът има отлична функция на UV протектор.

На какво трябва да държите при избора?

Разнообразието от щори за кола, включително за задното и страничните стъкла на автомобилите може да обърка дори онези, които вече имат някакви набелязани параметри на търсене. Обикновено водеща е цената на продуктите, но така често се избират нискокачествени изделия.

И понеже терминът „качество” е доста общо понятие, ще се опитаме да ви посочим най-важните параметри, на които добрите слънцезащитни авто-пана отговарят. Идеята е изборът да се спре на изделие с най-добро съотношение между качество и цена. Марковите разработки, поръчвани от някои производители на автомобили имат отлични характеристики, но цената им не отговаря на възможностите на редовия собственик на автомобил.

В търсене на идеалната щора за кола е нужно да се спрете на продукт, който е:

Изработен от качествени материали

Сенниците, изобилстващи на пазара на авто аксесоари са изработени от различни материи. Някои материали са твърде фини, поради което не могат да намалят яркостта на слънчевите лъчи, проникващи в купето. Други пък са толкова плътни, че затварят напълно задния прозорец, а по този начин и възможността за използване на огледалото за обратно виждане в купето.

Нашият сенник за задно стъкло е изработен от специална материя, която е здрава, износоустойчива с висококачествен соларен филм, който не просто ограничава проникването на слънчевите лъчи, но и притежава свойството да филтрира UV лъчите, като по този начин предпазва пътниците в автомобила от слънчево изгаряне. Същевременно видимостта не се намалява.

Лесен монтаж и стабилно укрепване

Щората е проектирана така, че монтажът да може да се изпълни от всеки, без нужда да се посещава авто-сервиз или да се търси специалист. Предлага се заедно с монтажните елементи – куки и винтове. Куките се монтират лесно на тавана посредством винтове. За целта може да се използва отвертка или винтоверт. Сенникът разполага с отвори, които се захващат за предварително монтираните куки.

Този начин на укрепване гарантира, че по време на движение, дори и при силни вибрации слънцезащитната задна щора за кола няма да се откачи и остави пътуващите без протекция срещу слънчевите лъчи. Вакуумно залепящите се стойки на сенниците не предлагат толкова надеждно захващане, особено когато стъклата са изпотени и влажни.

Приятен дизайн

Щорите, използвани в автомобилите са не винаги с приятна визия. Едва ли ви е безразлично как ще изглежда автомобилът ви отвън, когато поставите слънцезащитното приспособление? Поради тази причина ние подбрахме сенниците с максимално функционален дизайн и висока естетическа стойност.

Важен фактор за приятното излъчване на щората е нейният размер. Колкото по-плътно тя покрива стъклото, толкова повече сенникът ще изглежда като фабрично заложен. Затова предлагаме конкретния модел слънцезащитна щора задно стъкло в няколко стандартни размера, отговарящи на размерите на задните стъкла на болшинството съвременни коли. Изделието се предлага в елегантен черен цвят.

Изгодни цени – удобен начин на пазаруване

Нашата верига авто магазини се ползва с доверието на голям брой клиенти в столицата, а благодарение на нашето онлайн присъствие, вече можем да се похвалим със солидна клиентела в цялата страна. Търсенето на автомобилни щори е сериозно както във физическите ни обекти, така и в електронния ни магазин.

Причина за огромната ни популярност сред собствениците и водачите на МПС е способността ни винаги да предлагаме оптимално разнообразие от продукти, чиято изгодна цена никога не е за сметка на качеството. Щорите за автомобили, представени в каталога ни са с произход Турция. Те са дело на водещи производители, приложили в производствената си практика най-модерните технологии.

Предоставените от нас щори за автомобил са едно дълготрайно решение. Освен, че защитават от силното слънце, те самите са устойчиви на неговото вредно въздействие. Продуктът, който ще ви бъде доставен няма да бъде използван само едно лято, а в продължение на години. Сенниците ни подлежат на почистване с подходящите за целта методи и средства.

Материалите – конструкция и платно са трудни за механично повреждане. Крепежните монтажни елементи притежават висока товароносимост, така че дори при по-небрежно отношение, здравината на сенника ще бъде запазена. Не забравяйте да изберете и посочите форма и размер на щората, когато създавате своята поръчка.