00 отзива  0 отзива  |  Напишете отзив

Хладилна кутия 16л 12V 24V 220V

239.90лв. 229.80лв.
Модел: 13300K0123
Наличност: няма


Технически характеристики:

Външен размер: дължина: 55см, височина: 29см, широчина: 28см
Обем: 16л
Охлаждане: 12-15°С под температурата на околната среда
Затопляне: до +55°С
Консумирана мощност: 43W-52W
Дължина на захранващия кабел: 2м
Захранване: 12V, 24V, 220V
Два вентилатора 
Нисък шум

Хладилната кутия е незаменим аксесоар по време на дълго пътуване. Подходяща е за работа на 12V,24V и 220V. Кутията има два режима на работа : охлаждане и подгряване. Размера и позволява да се използва и като подлакътник при повечето автомобили и разполага с две стойки за чаши.

Предлагаме ви хладилна кутия за кола, която ще ви осигури комфорт и добро настроение по време на дълги пътувания. Идеална както за екскурзии и ваканции, така и за хората, чието ежедневие в по-голямата си част преминава на пътя. Това е продукт с отлично качество, висока функционалност, практичен дизайн и супер изгодна цена. Аксесоар, необходим на всеки съвременен автомобил.

Характеристики

Тъй като това е специално разработен авто аксесоар, неговата работа е съобразена с капацитета на захранване при моторните превозни средства. Хладилна чанта 12v, предлагана при нас на невероятно достъпна цена, е пригодена да работи при различна изходна мощност – 12V,24V и 220V. Можете да я включите в гнездото на автомобилната запалка, както и директно в електрическия контакт, в случай че разполагате с преобразувател на напрежение.

Това, което ще ви хареса особено много в нашата електрическа хладилна кутия 12v са двата ѝ различни режима на работа. Съоръжението може да поддържа както ниски, така и високи температури, т.е. освен охлаждане, кутията предлага и запазване топлината на вашите продукти. Идеално решение за съхранение на закуски и топли напитки през зимата, както и възможност за поддържане на течностите приятно охладени през горещите месеци от годината.

Друго изключително голямо предимство на хладилна чанта 220v е нейният специфичен дизайн. Благодарение на компактния си размер и ергономична форма, охладителната електрическа кутия може да изпълнява едновременно функцията на барче за автомобил и подлакътник. Спокойно можете да я позиционирате между двете предни седалки, така че да имате удобен достъп до напитки и закуски, когато шофирате, като през останалото време се възползвате от мястото за почивка на ръката.

Хладилна чанта с ток 12 /220v е съвършеният автомобилен аксесоар и по друга причина. Капакът, освен като подлакътник може да се използва и като стойка за чаша. Тъй като кафето е задължителна ободряваща напитка при дълги преходи, вече ще имате специално място за топлата напитка, така че да не се налага да държите в ръка чашата с кафе, докато шофирате, което е не само неудобно, но и крайно опасно.

Приложение

Електрическата хладилна чанта 24v е изключително практичен аксесоар. Тя може да се използва както по време на път, така и при по-дълъг престой в определена локация. Чудесно решение, когато сте на къмпинг, на палатка или практикувате любителски риболов. Разбира се, благодарение на опцията за работа при 220V, можете да използвате чудесната охлаждаща и подгряваща кутия в затворени помещения. Тя ще ви бъде от огромна ползва в случай, че пътувате или къмпингувате с малки деца, чиято храна се нуждае от специални условия на съхранение.

Тонекс 1 ви предлага висококачествени хладилни кутии 12v, съвместими с всички пътнически и товарни превозни средства. Този вид аксесоари се използват отдавна от професионалните шофьори, чиято работа е свързвана с продължително шофиране и пътуване по национални и международни пътни мрежи.

Електрическата хладилна чанта ще ви позволи да спестите време и средства, които, в противен случай бихте разходвали за попълване на запасите от крайпътните магазини и заведения. Чудесната ни хладилна чанта 12 волта ви позволява да съхранявате правилно не само храни и напитки, но и медикаментите, от които се нуждаете, в случай че страдате от хронично или по-леко заболяване.

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.