Bluetooth FM трансмитер 12V
Bluetooth FM трансмитер 12V
Bluetooth FM трансмитер 12V
Bluetooth FM трансмитер 12V
Bluetooth FM трансмитер 12V
00 отзива  0 отзива  |  Напишете отзив

Bluetooth FM трансмитер 12V

В наличност 24.90лв.

Модел: 120075015
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Bluetooth FM трансмитер 12V × 1 бр.

Цена: 24.90лв.
След поръчка, ще се свържем с вас по телефон за обработка.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с
Общите условия и политиката за лични данни.

Този продукт има вграден FM предавател, автомобилна функция "свободни ръце" bluetooth hands-free за провеждане на телефонен разговор, MP3 плеър за кола, зарядно устройство за телефон, разпознава TF карти, аудио изход "AUX" функция. Използвайки професионален високопроизводителен Bluetooth модул, вграден MP3 / WMA декодер чип и може да възпроизвежда музикални файлове от флаш памет или TF карта за автомобил. Докато телефонът ви е с включен Bluetooth, можете да слушате музиката от телефона си в стерео уредбата на колата си. При пристигането на повиквания може устройството автоматично преминава в режим "свободни ръце", когато приключи разговорът, той автоматично ще превключи обратно към музикалния плейър.

Описание :
1. Специален дизайн, малък размер, съвместим с всеки автомобил
2. Поддържа Bluetooth връзка 2.0, за гласов разговор
3. Интелигентно разпознаване на мобилни телефони и други устройства, USB зареждане, максимален изходен ток на порта 2.5A
4. Поддържа FM трансмитер с цялата скала, общо 208 честоти
5. Има дигитален дисплей
6. Работи с външни TF карти и флаш памети, поддържа MP3 / WMA музикални формати
7. Телефонни финкции - приемане на обаждане, отхвърляне, последно набран номер
8. Вграден филтър за поттискане на околния шум (CVC technology)
9. Поддържа автоматично изключване на външна памет

Работно напрежение : 12V

USB изход : 5V / 2.5A
Поддържани музикални формати : MP3 WMA WAV FLA
Bluetooth версия : V2.1 + EDR baseband and modem
Работен обхват на Bluetooth трансмитера : 10м
Bluetooth потдържани класове : class 2
Сила на Bluetooth приемника : -85dBm
Чуствителност : SNR> 93dB
Ефективност на пикрофона : 0.5 --- 2м
Работна температура : 0 to 50°C
Честота на комуникация : 20Hz-15Khz
Честоти на FM трансмитера : 87.5 ~ 108Mhz

Безаварийното шофиране винаги е възможна мисия при отговорните и далновидни шофьори. Освен достатъчно силното и ярко осветление, другият незаменим автомобилен аксесоар е популярният трансмитер за кола с блутут, който позволява безпроблемно водене на телефонни разговори и слушане на музика, по време на шофиране. Онлайн каталогът ни разполага с редица модерни предложения, едно от които е китайски модел блутут ФМ трансмитер, с множество опции за осигуряване на максимално удобство при работа.

Основни технически характеристики 

Продуктът в каталога ни се отличава с усъвършенствани технически характеристики. Той е с компактни размери, дигитален LED дисплей с бутонно управление, което е и централната точка на устройството, и USB порт за зареждане 5V, с максимално изходно захранване 2.5 A.  Усъвършенстваният  блутут трансмитер за кола се отличава с мощен обхват- приемникът е с обхват на дейност 10 м., първокласна  Bluetooth версия V2.1 и AUX букса. Функционирането му не се влияе от никакви външни климатични условия. Трансмитерът разполага и с опция за автоматично изключване на външна памет.

Радио предавател и музикален аксесоар 

Продуктът поддържа напрежение от 12V, и е приложим за всяка марка автомобил. Той е с вграден FM предавател, който улавя ясен сигнал на огромен брой честоти на  радиостанции. Въпросният блутут трансмитер предоставя и възможност за свободно разпознаване и слушане на музикални файлове, изтеглени от външна флаш памет или TF карта. Устройството поддържа  Bluetooth A2DP модел музикален плеър, и е с вграден МP3/ WMA декодер, който осигурява възпроизвеждане на МP3 аудио файлове и първокласен  звук в стерео уредбата на автомобила ви. Специалната опция за заглушаване на външен шум осигурява интензивен звук от стерео уредбата и пълно поглъщане на вниманието, от хубавата музика. 

 Мобилен телефон по време на шофиране 

Предлаганият ФМ трансмитер с блутут изпълнява и функцията на телефонен приемник за поддържане на “ hands free “ разговори, по време на шофиране. Продуктът поддържа Bluetooth вариант 2.0, за осъществяване на гласови обаждания, както и всички други стандартни функции на мобилен телефон-входящите номера се изписват върху дисплея на устройството, има опция за задържане на разговор, отказване на обаждане, и бързо избиране на последно набран номер. Интелигентният трансмитер с блутут е в състояние автоматично да преминава от режим на слушане на музика към телефонен разговор, след приключването на който музиката отново зазвучава в уредбата ви. 

FM трансмитерът в каталога ни е наличен на изключително достъпна цена и предоставя възможност за приятно запълване на времето при шофиране. Трансмитерът съсредоточава функциите на няколко устройства в едно и поддържа постоянна активност по време на изключително продължителни пътувания.

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.